آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۰۳۴۹
قدیری ابیانه در نشست نقد «162»:

اصلاح صدا وسیما مثل پنچر‌گیری ماشین در حال حرکت است!

سفیر سابق ایران در ایتالیا گفت: اصلاح صدا وسیما مثل پنچره‌گیری یک ماشین در حال حرکت است.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) امشب در نشستی چالشی با حضور تهیه کننده مستند 162 و دو تن از نمایندگان مجلس، این مستند که با موضوع نقد صدا و سیما ساخته شده را اکران و نقد کرد.
 
در این جلسه قدیری ابیانه سفیر سابق ایران در ایتالیا به نقد از این فیلم و صدا وسیما پرداخت.
 
وی در ابتدا گفت: قرار نیست در یک فیلم تمام ابعاد یک مسئله طرح شود بنابراین این فیلم از این جهت که معایب را عنوان کرد فیلم مناسبی بود اما مستندهای دیگری نیز لازم است تا ویژگی‌های مثبت صدا وسیما بیان شود.
 
وی ادامه داد: نکته‌ دیگری که باید عرض کنم این است که یک جا به مقام معظم رهبری درباره فساد شهرک غرب گفتند ایشان فرمودند: مگر دانشگاه امام صادق (ع) آنجا نیست؟ این جمله یعنی قرار نیست این دانشگاه فقط بچه‌های حزب‌الله تربیت کند بلکه باید تأثیرگذار باشد. در خصوص برنامه‌های صدا و سیما نیز همین‌گونه است. دانشگاه امام صادق (ع) باشد و چنین برنامه‌های در صدا و سیما پخش شود؟
 
این کارشناس فرهنگی با توجه به بخشی از صحبت‌های شجاعی کیاسری اضافه کرد: اگر اختیارات شورای نظارت بر صدا وسیما زیاد شود اشتباه است من با این کار بسیار مخالفم زیرا در این صورت ارگان‌هایی که در این شورا حضور دارند انتظار خواهند داشت صدا وسیما در هفته مدت‌زمانی را تماما به آنها اختصاص دهد. این شورا باید نظارت کند و نتیجه نظارت خود را به مقام معظم رهبری برساند. در این صورت ایشان اختیار دارد.
 
قدیری ابیانه در ادامه با توجه به صحبت یکی از منتقدین رسانه‌ای برجسته کشور گفت: اصلاح صدا وسیما مثل پنچره‌گیری یک ماشین در حال حرکت است.
 
سفیر سابق ایران در ایتالیا ادامه داد:‌ گاهی فکر می‌کنم برخی از این برنامه‌هایی که صدا وسیما می‌سازد از این بهتر می‌تواند به انقلاب ضربه بزند؟ و یا به تعبیر بدتر از این می‌توان درصدا و سیما برنامه‌ای پخش کرد؟ مثلا گاهی می‌بینیم یک نماز را نشان می‌دهند و بسیار بر روی آن تمرکز می‌کنند به گونه‌ای که گمان می‌کنم دستوری از ریاست سازمان به فیلمسازان رسیده است که باید بر روی نماز تمرکز کنند. اما پس از آن می بینم که بعد از آنکه نماز تمام شد آن فرد نماز خوان می‌گوید بروم برادرم را بکشم. در اینجا دستوری از طرف سازمان رسیده یا چنین میزانسنی از روی برنامه کار شده است؟ به نظر من که قصد و برنامه‌ای در کار بوده است.
 
وی در ادامه انتقاد از صداوسیما عنوان کرد:  مشکل دیگری که در صداوسیما بسیار برجسته است القای فقر به جامعه است مثلا در یکی از سریال‌ها می‌بینم شخصیت اصلی این فیلم مدام از خانه‌ای شمیران که استخر دارد تعریف می کند. این امر موجب می‌شود حتی کسی که در منطقه شمیران خانه دارد اما در خانه‌اش استخر ندارد احساس فقر کند.
 
سفیر سابق ایران در ایتالیا گفت: در این مسائل ناظر پخش اصلا متوجه این مشکلات نمی‌شود.
 
قدیری ابیانه در خصوص راهکاری که بتواند مشکل را حل کند گفت: باید نظارت مردمی بر صداوسیما دایر شود در این شرایط ناظر پخش از خشم مردم می‌ترسد و در کارش دقت می‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار