حقیقت واقعی انسان شرقی را آگاهانه بیان کنیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۰۷۴۳
رئیس فرهنگستان هنر:

حقیقت واقعی انسان شرقی را آگاهانه بیان کنیم

رئیس فرهنگستان هنر گفت: اگر تفاوتی بین انسان غربی و شرقی باشد؛ که این‌گونه است، باید حقیقت واقعی خود را در تمامی شئون، آگاهانه بیان کنیم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، علی معلم صبح امروز در نشست علمی تخصصی همایش بین المللی بزرگداشت آثار و احوال قطب‌الدین شیرازی در مرکز ملی اسناد فارس بیان داشت: اگر تفاوتی بین انسان غربی و شرقی باشد که این‌گونه است باید حقیقت واقعی خود را در تمامی شئون، آگاهانه بیان کنیم.
 
وی افزود: شاید این عمل بیش از 50 سال به طول بینجامد و باید بپذیریم که معماری‌هایی در سرزمین ما از جمله فارس وجود دارد که باعث شگفتی جهان‌اند.
 
رئیس فرهنگستان هنر ادامه داد: دانشمندانی بالا و بزرگ در استان فارس وجود دارند که مورد عنایت ذات مقدس  نبی اکرم (ص) بودند، از جمله سلمان فارسی که در میان صحابه پیامبر به نام است.
 
معلم اضافه کرد: در استان فارس قومی وجود دارند که پیامبر آنان را در آخرالزمان یاری‌گر دین خود معرفی کرده و دلیل آن نیز هوشیاری آنان بوده‌ است.
 
وی با اشاره به برخی از آثار قطب‌الدین شیرازی تصریح کرد: سال‌ها پیش سیدمحمد مشکات، خردمند خراسانی «دوره‌التاج» قطب‌الدین را به چاپ رساند و مقدمه‌ای مفصل بر آن نوشت.
 
رئیس فرهنگستان هنر همچنین با اشاره به مقاله‌ای در احوال ملا قطب‌الدین به نام «ریحانه الادب» اثر میرزا علی مدرس گفت: این مقاله خلاصه‌ای را از چند مسئله بیان می‌کند که در آن به مدینه فاضله قطب الدین و اینکه شیرازیان به ‌عنوان قطب مدائن فاضله هستند، اشاره شده است.
 
معلم گفت: قطب‌الدین شیرازی را هم مشرف در علوم پزشکی می‌دانیم و هم مشرف بر بسیاری از علوم دیگر به شمار می‌آوریم.
پربازدیدترین آخرین اخبار