به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، ابراهیم تقی زاده دیروز در جلسه پرسش و پاسخ دانشگاه پیام نور رضوی که توسط انجمن اسلامی دانشجویان این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به ظرفیت پذیرش بالای این دانشگاه در جذب دانشجو در کشور گفت: دانشگاه پیام نور مشهد بشترین حجم دانشجو در استان را داراست.
وی تعداد دانشجویان دانشگاه پیام نور مشهد را نزدیک به 20 هزار نفر عنوان کرد و بیان داشت: تعداد دانشجویان این دانشگاه به همراه افرادی که به صورت مهمان در کلاس ها و یا در امتحانات شرکت می کنند به 24 هزار نفر می رسد.
رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی رشته های موجود در دانشگاه پیام نور مشهد را مطلوب عنوان کرد و گفت: از نظر تعداد رشته هایی که در این مرکز وجود دارد بعد از تهران در جایگاه دوم قرار داریم.
تقی زاده با اشاره به فاصله میان وضعیت فضای آموزشی در دانشگاه پیام نور مشهد با شرایط استاندارد خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه سرانه فضای آموزشی برای هر دانشجو پنج متر مربع است، در این دانشگاه تنها 25 درصد این فضا وجود دارد که در حال رایزنی با استاندار و مراجع مربوطه جهت بهبود وضعیت فضاهای آموزشی هستیم.
وی با اشاره به ظرفیت پذیرش بالای دانشگاه پیام نور مشهد ادامه داد: به دنبال ایجاد پردیس بزرگ دانشگاهی برای این مرکز هستیم.
رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی با مقایسه دانشگاه پیام نور مشهد و دانشگاه فردوسی بیان داشت: با توجه به اینکه از لحاظ تعداد دانشجویان با دانشگاه فردوسی برابر هستیم، لازم است از امکانات و سطح آموزشی یکسانی نیز بهره ببریم، اما تفاوت خیلی زیاد است.
تقی زاده با اشاره به نبود برنامه برای تامین زمین در دانشگاه پیام نور گفت: از آنجا که در این حوزه برنامه ای وجود ندارد، بنابراین موسسان و مسئولان دولتی زمین مورد نیاز این مجموعه را باید تامین کنند و البته قول هایی نیز داده شده است.
وی از واگذاری رشته های علوم فنی مهندسی به دانشگاه پیام نور مشهد خبر داد و تصریح کرد: تعدادی رشته جدید از جمله علوم فنی مهندسی و کشاورزی به این دانشگاه واگذار شده، ولی در رابطه با ایجاد فضای آزماشگاهی و کارگاهی هنوز ضعف وجود دارد که به دنبال برطرف کردن آن هستیم.
رئیس دانشگاه پیام نور خراسان رضوی با اشاره به تشکیل کمیته جذب اساتید مدعو خاطرنشان کرد: اساتید مدعو باید توسط این گروه که از اعضای هیئت علمی و با مدارک بالا هستند، مورد مصاحبه قرار گیرند و ابتدای هر ترم برای این اساتید کارگاه های آموزشی درنظر گرفته خواهد شد.
تقی زاده در خصوص وضعیت شهریه ها در دانشگاه پیام نور گفت: تمام شهریه ها مستقیما به حساب خزانه ریخته می شود و تنها نزدیک به 30 درصد هزینه های بالای پروژه های عمرانی و حقوق اساتید و کارمندان از این محل پرداخت می شود و بقیه از بودجه های دولتی تامین می گردد.
وی با اشاره به تخصیص 4000 متر فضا جهت مسجد دانشگاه پیام نور مشهد بیان داشت: متاسفانه در زمینه بودجه فرهنگی ضعف وجود دارد و در سال جاری 140 میلیون تومان بودجه فرهنگی برای استان در نظر گرفته شده که کمتر از 35 درصد آن پرداخت شده است.