آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۱۴۴۳

شبکه انحرافی «عرفان حلقه» در شیراز منهدم شد

فرمانده نیروی انتظامی فارس از شناسایی و انهدام یک شبکه انحرافی با عنوان «عرفان حلقه» در شیراز توسط پلیس اطلاعات و امنیت عمومی این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، سردار سیروس سجادیان امروز در نشست خبری، از شناسایی و انهدام یک شبکه انحرافی با عنوان «عرفان حلقه» در شیراز توسط پلیس اطلاعات و امنیت عمومی این استان خبر داد.

 

 وی در تشریح این خبر گفت: ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی فارس از طریق گزارش های امت حزب الله از فعالیت غیر قانونی فردی تحت عنوان «فرادرمانی» و تبلیغ فرقه انحرافی «عرفان حلقه»در شهر شیراز مطلع شدند.

 

فرمانده انتظامی فارس  بیان کرد: ماموران پس از تحقیقات لازم،‌ با انجام یک سری اقدامات اطلاعاتی و پلیسی،‌ ضمن هماهنگی با مقام قضایی تمامی اعضا و افرادی که در این رابطه، تحت عنوان مربی در شهر شیراز اقدام به برگزاری کلاس های غیر قانونی می کردند را شناسایی کردند.

 

سجادیان افزود: پس از شناسایی اعضای این شبکه انحرافی، ماموران موفق شدند در یک عملیات منظم 26 نفر از اعضا و افراد شاخص گروه را دستگیر و در این عملیات، مقادیر قابل توجهی کتب، CD و جزوات غیر قانونی را کشف کنند.

 

وی بیان کرد: عوامل اصلی این فرقه انحرافی، پس از طی دوره های آموزشی، تحت عنوان مربی به صورت هرمی اقدام به عضو گیری و برگزاری کلاس های غیر قانونی کرده و از این طریق با گسترش فعالیت های خود به سرمایه های کلانی دست می یافتند.

 

فرمانده انتظامی فارس تصریح کرد: عدم رعایت شئونات اسلامی در کلاس های درس و بویژه در ارتباط بین اعضا، موجب بروز مشکلات اخلاقی و متلاشی شدن بنیان خانواده برخی از اعضا و فعالان شبکه شده است.

 

سجادیان گفت: رد آیات قرآن با دید به اصطلاح علمی، سوء استفاده از آیات قرآن به نفع ادعاهای انحرافی، تمسخر ظهور امام زمان (عج) و نفی مهدویت، اهانت به ائمه (ع) و ارزش قائل شدن برای دشمنان اهل بیت، شرک دانستن زیارت قبور ائمه (ع)، رد توسل به معصومین، معصوم ندانستن امامان و مخالفت با تشیع، شیطان پرستی علنی و خالق خواندن شیطان، التقاط ماتریالیسم، ادعای اتصال به روح القدس و خداوند از جمله انحرافات این فرقه می باشد.

 

وی خاطرنشان کرد: سرکرده این فرقه انحرافی قبل از این در تهران دستگیر و هم اکنون در زندان بسر می برد.

 

فرمانده انتظامی فارس در پایان با اشاره به اینکه عناصر این فرقه با سوء استفاده از مشکلات مردم و بویژه بیماران و تحت عنوان درمانگری اقدام به فعالیت می کردند، ‌از مردم خواست مواظب فعالیت اینگونه افراد که با انگیزه های مادی و بعضا اخلاقی قصد سوء استفاده از شهروندان را دارند، باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار