مسئول دفتر تحقیقات سرطان بیمارستان امام ساری با اشاره به تغییر هرم جمعیت ایران گفت: با توجه به اینکه جمعیت کشور به سمت سالمندی است احتمال میرود میانگین سنی ابتلا به سرطان افزایش یابد.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، سمینار یک روزه بازآموزی کانسر مری با حضور پزشکان فوق تخصص گوارش- خون و آنکولوژی- داخلی- رادیوتراپی- رادیولوژی- پاتولوژی- جراحی عمومی و پزشکان عمومی و پرستاران به همت دفتر تحقیقات سرطان در مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) ساری برگزار شد.
مسئول دفتر تحقیقات سرطان بیمارستان امام (ره) ساری در سخنانی با بیان اینکه سرطانهای معده و پستان شایع ترین سرطان در بین مردان و زنان است، گفت: میزان ابتلا به سرطان معده و مری در سال گذشته نسبت به سال 82، کاهش و سرطان روده بزرگ در این مدت افزایش یافته است.
دکتر قاسم جان بابایی بالاترین میزان شیوع سرطان را طی دهه50 تا 60 عنوان و تصریح کرد: در این زمان سرطان پستان بیشترین موارد ابتلا به سرطان را به خود اختصاص داد.
این فوق تخصص خون و آنکولوژی افزایش آگاهی و اطلاعات مردم از سرطانها و مراجعه به موقع را یکی از عوامل مهم تشخیص و درمان سرطانها دانست و اظهار داشت: سرطانهای معده- روده بزرگ– پوست و مثانه از جمله سرطانهای شایع در بین مردان است.
وی، ادامه داد: سرطان پستان- روده بزرگ- پوست و معده 4 سرطان شایع در بین خانمها به شمار می رود.
دکتر قاسم جان بابایی با اشاره به تغییر هرم جمعیت ایران گفت: با توجه به اینکه جمعیت کشور به سمت سالمندی است احتمال می رود میانگین سنی ابتلا به سرطان افزایش یابد.
گفتنی است در سمینار بازآموزی کانسر مری موضوعاتی از قبیل هیستوپاتولوژی کانسر مری و staging- روشهای تشخیصی– ارزیابی رادیولوژیک پایه و پیشرفت در کانسر مری- جایگاه نئوادجونت دراین نوع از سرطان- روش جراحی- درمان ادجوانت- رادیوتراپی- کانسر مری متاستانیک و نیز روشهای جراحی palliativeدر سرطان مری پیشرفته- روشهای تسکین درد- روشهای مداخله ای رادیولوژیک- palliativeآندوسکوپیک در کانسر مری پیشرفته و palliativeرادیو تراپی مری توسط پزشکان متخصص و فوق تخصصص این رشته از جمله دکتر ترابی زاده- تیرگر فاخری- عبدی- جان بابایی-گدازنده- مسلمی- پورخانی- صادق زمانی- حسن زاده- سخایی –وحید حسینی و قاسمی ارایه شد.