به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، جلسه مدیران دفاتر استانی خبرگزاری ها و روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، امروز در دفتر این روابط عمومی برگزار شد.
در این جلسه که با حضور رضازاده، مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و اعضای این واحد، مدیران استانی خبرگزاری های دانشجو، جمهوری اسلامی و مهر در فارس برگزار شد، به تبادل اندیشه در مورد هم افزایی رسانه ای در دانشگاه علوم پزشکی شیراز به عنون دانشگاه تیپ یک کشور پرداخته شد.
در این جلسه با تأکید بر نقش رسانه های درون نظام و ارزشی به عنوان عنصری اصیل در اطلاع رسانی تاکید شد تا مقدمات این اطلاع رسانی به نحو مطلوب انجام شود تا به فرموده رهبر معظم انقلاب عملی به هنگام و اندازه انجام دهیم.
لازم به ذکر است؛ این دانشگاه به عنوان یکی از بهترین دستگاه های اجرایی استان فارس در پوشش اخبار حوزه سلامت و دانشگاهی و حفظ شأن خبرنگار با رسانه های ملّی و محلی در ارتباط است.