آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۲۹۹۹
در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو» عنوان شد؛

آخرین اخبار وضعیت جسمانی اسرافیلی از زبان خودش

حسین اسرافیلی، شاعر انقلابی گفت: بنا به نظر دکترهای بیمارستان 5شنبه هفته جاری از بیمارستان مرخص می‌شوم و ...

حسین اسرافیلی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، درخصوص چگونگی بستری شدن خود گفت: برای درمان کمردرد به بیمارستان میلاد مراجعه کردم که با تعلل 20 ساعته اورژانس بیمارستان مواجه شدم.

 

وی افزود: با بی حس شدن انگشتان پاهایم و افزایش کمر درد، کمرم نیز بی حس شده و بر زمین افتادم که در این زمان به من اجازه عمل داده شد.

 

این شاعر انقلابی ضمن انتقاد از پرستاران بیمارستان ادامه داد: یک پرستار در بیمارستان باید بتواند تشخیص دهد که بیمار چگونه دردی دارد که این اتفاقات و نوش دارو پس از مرگ سهراب رخ ندهد.

 

اسرافیلی درباره آخرین اوضاع و احوال خویش گفت: در حال حاضر تفاوت زیادی نکردم و پاهایم بی حس است و همچنین نمی توانم از ویلچر اسفاده کنم.

 

وی از مرخص شدن از بیمارستان در 5 شنبه هفته جاری خبر دارد و اظهار کرد: دکترهای بیمارستان یک سال استراحت را برای من منظور کرده اند که باید در این زمان از واکر استفاده کنم. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار