آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۳۰۴۸
قائم مقام معاون فرهنگی- سیاسی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها:

دبیرخانه اقماری هشتمین جشنواره «حکمت مطهر» در دانشگاه پیام‌نور تشکیل می‌شود

قائم مقام معاون فرهنگی- سیاسی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها از تشکیل دبیرخانه اقماری هشتمین جشنواره «حکمت مطهر» دانشگاهیان در دانشگاه پیام نور خبر داد.
دبیرخانه اقماری هشتمین جشنواره «حکمت مطهر» در دانشگاه پیام‌نور تشکیل می‌شود

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، عباس شیراوژن گفت: همکاری دانشگاه پیام نور با نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها در زمینه نشر آثار و افکار استاد شهید مرتضی مطهری (ره) موجب شد که در نشست‌های هماهنگی که با معاونت فرهنگی این دانشگاه داشتیم، دبیرخانه اقماری هشتمین جشنواره «حکمت مطهر»را در این دانشگاه مستقر کنیم.

 

قائم مقام معاون فرهنگی- سیاسی نهاد رهبری با اشاره به مطالبه مقام معظم رهبری درخصوص گسترش فرهنگ کار جمعی و تعامل فرهنگی دستگاه های فرهنگی با یکدیگر تصریح کرد: تعامل دستگاه های دانشگاهی در موضوعات فرهنگی همواره موجب هم‌افزایی و اثرگذاری بیشتر جشنواره‌ها و طرح های فرهنگی می‌شود.


شیراوژن در پایان خاطرنشان کرد: تعاملات و هماهنگی‌های خوبی با دانشگاه جامع علمی- کاربردی و دانشگاه آزاد نیز برای تشکیل دبیرخانه اقماری انجام شده که متعاقباً در این باره اطلاع رسانی خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار