کد خبر:۲۲۳۲۴۸
رئیس ستاد بازسازی عتبات:

گنبد حرم مطهر امام حسین(ع) 7 متر ترفیع می‌شود

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات با اشاره به پروژه ترفیع گنبد حرم مطهر امام حسین(ع) گفت: براساس این طرح، این گنبد 7 متر ترفیع می‌شود.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، حسن پلارک بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بازدید از کارگاه های ستاد بازسازی عتبات عالیات فارس در شیراز، با تصریح بر پیشرو بودن مردم استان فارس در کمک به بازسازی عتبات عالیات گفت: مردم فارس مانند سایر نقاط کشور همواره در موضوع بازسازی عتبات عالیات احساس مسئولیت می‌کنند.

 

وی در ادامه با اشاره به کمک های مردم ایران برای بازسازی عتبات در پنج سال گذشته مردم ایران کمک‌های فراوانی برای بازسازی عتبات بیان کرد: در این پنج سال مردم ایران بیش از 100 میلیارد تومان به امر بازسازی عتبات کمک کرده‌اند.

 

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات همچنین با اشاره به پروژه ترفیع گنبد حضرت امام حسین (ع) عنوان کرد: براساس این طرح، گنبد حرم مطهر حضرت امام حسین (ع) شاهد ترفیع 7.5 متری می‌شود.

 

پلارک تصریح کرد: در پروژه مرتفع‌سازی گنبد فعلی دست نمی‌خورد و با حفظ گنبد عملیات مرتفع‌سازی صورت می‌گیرد.

 

وی با بیان اینکه در مورد تغییر دولت‌ها هیچ نگرانی وجود ندارد، گفت: تمام پروژه‌های ستاد بازسازی در کشور عراق علاوه با مرجعیت شیعه هماهنگ است.

 

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خاطرنشان کرد: تمام پروژه‌های ستاد بازسازی در کشور عراق علاوه بر هماهنگی با مرجعیت شیعه دارای قرارداد با دستگاه‌های متولی این کشور است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار