کد خبر:۲۲۳۴۳۲
حجتالاسلام صدیقی در گفتوگو با «خبرگزاری دانشجو»:
آیت الله مجتبی تهرانی نمونه جامع فضایل اخلاقی بود
امام جمعه موقت تهران گفت: جامع فضایل اخلاقی «بندگی» است که آیت الله آقا مجتبی تهرانی نیز عملا اینگونه بود و کلیه کارها را با رضای خداوند تطبیق میداد.
حجت الاسلام کاظم صدیقی در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، درخصوص ویژگی های اخلاقی آقا مجتبی تهرانی گفت: جامع فضایل اخلاقی «بندگی» است و آدمی نباید بر روی خویش حساب کند، بلکه باید خدا محور بوده و کلیه کارها را با رضای خداوند تطبیق دهد که حاج آقا مجتبی تهرانی نیز عملا اینگونه بود.
وی اضافه کرد: آیت الله مجتبی تهرانی دنبال هیچ گونه قید و بندی به غیر از اینکه دستور خداوند را اجرا کند نبود.
امام جمعه موقت تهران عنوان کرد: هدف ایشان راضی نگه داشتن خدا بوده و من در وجود آقا مجتبی تهرانی به غیر از آن چیزی ندیدم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.