آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۴۴۴۹
موسوی لاری:

اصلاح‌طلب مقید به ضوابط در انتخابات شرکت می‌کند/ معتقدم برای حضور در انتخابات باید تلاش کنیم

وزیر کشور دولت اصلاحات گفت: اگر اصلاح‌طلب خودش را مقید به ضوابط جاری در جامعه بداند شرکت در انتخابات وظیفه و تکلیف است.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، عبدالواحد موسوی لاری، وزیر کشور دولت اصلاحات در مصاحبه‌ای با ویژه‌نامه روزنامه اصلاح طلب شرق در خصوص ویژگی‌های اصلاح‌طلبی و نحوه ورود این جریان به انتخابات ریاست جمهوری مواردی را ذکر کرده که گزیده آن به شرح زیر است:
 
*مشکل نامفهوم بودن معیارها و شاخص‌ها تنها در مورد اصلاح‌طلبان و اصلاح‌طلبی نیست. هزینه‌های ناخواسته‌ای را به وجود آورده است زمانی که یک طرز تفکر سلیقه، گفتمان یا نوع تلقی از مسائل سیاسی و اجتماعی مطرح می‌شود افراد مختلف فراخور ظرفیت، توانایی یا تمایلات‌شان سعی می‌کنند خود را با این نوع سلیقه یا گفتمان همراه سازند یا در مقابل آن بایستند.
 
وسیله تشخیص سره از ناسره در دسترس همه است باید به کارکرد، عملکرد و کارنامه افراد و جریان‌ها نگریست. اصلاح‌طلبی با تعریف من یعنی پایبندی به اصل جمهوری اسلامی که برآمده از رای مردم مسلمان است جمهوریت ما در تقابل با اسلام نیست جمهوریتی است که مردم مسلمان در آن سهم دارند و آن را شکل داده‌اند.
 
* اگر به رای اکثریت احترام گذاشتیم مردم نیز خودشان را پایبند قانون اساسی می‌دانند در مقطع فعلی شاخص اصلی که اصلاح‌طلبان را از غیر اصلاح‌طلبان جدا می‌کند پایبندی به نقش مردم در اداره جامعه است.
 
قطعا تنها معبری که برای مشارکت در اداره جامعه وجود دارد انتخابات است من به گذرگاه دیگری برای تغییرگذاری بر روند اداره جامعه معتقد نیستم، اما آیا اصلاح‌طلب‌ها بدون حضور در انتخابات می‌توانند در اداره جامعه مشارکت داشته باشند؟
 
*به نظر من تنها معبری که از نظر اصلاح‌طلب‌ها برای اداره جامعه وجود دارد انتخاب و گزینش مردم است، با این روش است که اقلیت و اکثریت به صورت شفاف و قابل قبول نزد افکار مشخص می‌شوند؛ اگر مردم نتوانند یا نخواستند بیایند معیار محک ما آسیب می‌بیند و دیگر نمی‌شود گفت چه اندیشه‌ای در اکثریت است و کدام در اقلیت.
 
*اصلاح‌طلبی یعنی مشارکت در اداره جامعه از طریق انتخابات، اصلاح‌طلب باید از روش قانونی برای تغییر شرایط موجود استفاده کند باید اصل موجودیت نظام را بپذیرد و در چارچوب قانون اساسی به اصلاح امور بپردازد.
 
*اگر اصلاح‌طلب خودش را مقید به ضوابط جاری در جامعه بداند شرکت در انتخابات وظیفه و تکلیف است.
 
*فرد یا افرادی ممکن است بخواهند با تابلوی اصلاح‌طلبی به میدان بیایند ولی مردم به آنها اعتماد نمی‌کنند. جریان اصلاح‌طلبی شاخص‌های فکری و رهبرانی به عنوان نماد اصلاح‌طلبی دارد، اگر عده‌ای بیایند که آن نمادها با آنها همراه نباشند و شاخص های فکری آنها با اصلاح‌طلبان زاویه داشته باشد نمی‌توانند به عنوان اصلاح‌طلب شناخته شوند جامعه این افراد را پس خواهد زد.
 
*در مواجه با محدود شدن گذرگاه انتخابات برای مشارکت دو راه‌حل پیش پای اصلاح‌طلبان قرار دارد باید پشت در بسته بمانند یا تلاش برای باز کردن این راه کنند؟ من از جمله اصلاح‌طلبانی هستم که راه دوم را ترجیح می‌دهم باید تلاش کنیم تا این گذرگاه باز شود و باز بماند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار