اولتيماتوم طالباني به کردهاي شمال عراق
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۴۷۶

اولتيماتوم طالباني به کردهاي شمال عراق

رئيس جمهور عراق با تاکيد بر لزوم خلع سلاح "حزب کارگران کردستان" از جدايي طلبان اين حزب خواست به جاي ايجاد خشونت در امور سياسي و پارلماني اين کشور همکاري کنند.

جلال طالباني در کنفرانس مشترک خبري با عبدالله گل، رئيس جمهور ترکيه در بغداد ، هشدار داد: چريکهاي کرد شمال عراق يا بايد سلاحهاي خود را کنار گذارند يا از اين کشور خارج شوند.

عبدالله گل ، رئيس جمهور ترکيه عصر ديروز در اولين سفر رئيس جمهوري ترکيه به عراق در بيش از 30 سال گذشته ، به بغداد وارد شد.

موضوع فعاليت کردهاي شورشي در شمال عراق از جمله مسائل مورد بحث در نشست گل با مقامات عراقي به شمار مي آيد.

گفتني است ، "حزب کارگران کردستان " سالهاست براي کسب خودمختاري بيشتر در جنوب شرق ترکيه ، با دولت اين کشور مبارزه مي کند.

اين گروه جدايي طلب کرد از پايگاه هاي خود در شمال عراق براي حمله به ترکيه استفاده مي کند و اين موضوع در روابط دو کشور تاثير منفي داشته است.

ترکيه سال گذشته (2008 ميلادي) ، کردهاي عراق را به همکاري با جدايي طلبان پ.ک.ک متهم و با وجود مخالفتهاي عراق دستور حمله فرامرزي به اين کشور را صادر کرد و براي سرکوب شورشيان کرد، شمال عراق را هدف قرار داد.

اين درحالي است که روابط دوجانبه آنکارا-بغداد هم اکنون با ابراز تمايل مقامات کرد عراق براي همکاري با ترکيه جهت سرکوب شورشيان جدايي طلب بهبود يافته است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار