خاتمی در حالی طلبکارانه دوباره با سخن از "انتخابات آزاد" به میان آورده، نسبت به آنچه که آن را "انتخابات مهندسی شده" میخواند هشدار داد و تلاش کرد تا هیزم آتش فتنهای دیگر را فراهم میکند، که هنوز مطالبه مردم در نه دی مبنی بر مجازات قاطعانه او و عوامل اصلی فتنه 88 عملی نشده است.
این در حالی بود که رهبر حکیم انقلاب در دیدار اخیر خود با مردم قم به صراحت تکرار عبارت "انتخابات آزاد" را طراحی برای بیاعتمادی مردم و از خواستههای دشمن برشمرده و تصریح کردند:
"یکى از هدفها این است که کارى کنند که انتخابات بدون حضور پرشور و همگانى مردم برگزار شود. این را از حالا همه بدانند: آن کسانى که ممکن است از سر دلسوزى، راجع به انتخابات یک توصیههاى عمومى بکنند که آقا انتخابات اینجورى باشد، آنجورى نباشد، حواسشان باشد به این مقصود دشمن کمک نکنند؛ مردم را از انتخابات مأیوس نکنند، هى نگویند انتخابات باید آزاد باشد. خب، معلوم است که انتخابات باید آزاد باشد. ما از اول انقلاب تا حالا سى و چند تا انتخابات داشتهایم؛ کدامش آزاد نبوده است؟ در کدام کشور دیگر، انتخابات از آنچه که در ایران میگذرد، آزادتر است؟ کجا صلاحیتها ملاحظه نمیشود، که اینجا روى این مسائل هى تکیه بکنند، هى تکیه بکنند، هى بگویند، هى تکرار کنند و یواش یواش این ذهنیت را به خیال خودشان در مردم به وجود بیاورند که خب، این انتخابات فایدهاى ندارد؟ این یکى از خواستههاى دشمن است. آن کسانى که در داخل، این حرفها را میزنند، ممکن است غفلت کنند. من میگویم غفلت نکنید، حواستان باشد، کار شما جدول مورد نظر دشمن را پر نکند؛ مقصود او را تکمیل و تتمیم نکند. این یکى از راههاى از شور و هیجان انداختنِ انتخابات است."
خاتمی به جای پاک کردن لکه ننگ "نپذیرفتن رای مردم و مقابله با قانون" در سال 88 که به نام اصلاح طلبان در تاریخ ایران ثبت شد، حالا با عملی کردن خواستهها دشمن تلاش می کند باز هم تنور سیاسی بازی با لفظ "انتخابات آزاد" را گرم نگه دارد.
آشوب، اغتشاش، خونهای به ناحق ریخته، آسیب به اموال عمومی، هجمه به باورهای عمیق ملت ایران، توهین به امام، جسارت به ساحت مقدس امام حسین علیه السلام و حمله به نشانههای عزای حضرت در روز عاشورا همراه با کف و سوت، اینها تنها موارد معدودی از جنایات فتنهگران مدعی اصلاحات است که خاتمی و همدستانش باید در محضر ملت ایران پاسخگوی زمینه سازی و هدایت آن باشند و محاکمه شوند اما اکنون که با رافت مجازاتشان به تاخیر افتاده است، طلبکارانه نظام را به مهندسی انتخابات متهم کرده و از انتخابات آزاد دم می زنند.
جالب است که خاتمی به این نکته نیز اشاره ای نکرده است که اگر انتخابات مهندسی شده است، چگونه نام او که امروز نسبت زاویه دارش با انقلاب اسلامی بیش از پیش روشن شده است، در دو دوره متوالی انتخابات ریاست جمهوری، از صندوق رای به عنوان فرد برگزیده بیرون آمد؟
رییس جمهور دوران اصلاحات همچنین در اظهارات خود ادعای جالبی را هم مطرح کرد که نشان از اخلاق همیشگی جریان اصلاح طلب یعنی پس زدن به دست و پیش کشیدن با پا دارد. وی مدعی شد که شخص یا اشخاصی از جانب نظام، "به آنها (فتنهگران) گفتهاند که باید در انتخابات شرکت کنید!" خاتمی البته اشارهای نکرد که که چه کسی از او و همدستان فتنهگرش خواسته تا در انتخابات حاضر شوند؟ و آیا اساسا چنین اتفاقی افتاده است و یا اینکه این آروزی جریان اصلاح طلب است تا زمینه ای برای حضور آنها در عرصه سیاسی فراهم شود.
هر چند که رویکرد فعلی خاتمی و اصلاح طلبان مبنی بر عدم ابراز برائت از فتنه 88 و حتی اصرار بر الفاظی چون "انتخابات آزاد"، "مهندسی انتخابات" به عنوان رمز آشوب و فتنه در انتخابات آینده، نه تنها راهی برای بازگشت این جریان به عرصه سیاسی متصور نیست بلکه به نظر میرسد لازم است تدارک ویژه ای برای طراحی هایی که با اصرار از سوی خاتمی، موسوی خوئینی ها، عبدالله نوری و دیگر سران اصلاح طلب پیگیری می شود در نظر گرفته شود تا از فتنه جدیدی که این جریان کلید زدن آنرا در سر می پروراند جلوگیری شود.
منبع: رجا