به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»،حجت الاسلام والمسلمین علیرضا حیدرزاده گفت: تعداد مقالات ارائه شده به این همایشها بدین شرح است:در استان آذربایجان3 مقاله برگزیده از بین 30 عنوان مقاله ارسالی؛ در سیستان و بلوچستان 9 عنوان منتخب از بین 70 مقاله جمعآوری شده، درخوزستان 11 عنوان مقاله برگزیده از تعداد 105 مقاله دریافتی و در استان یزد 12 مقاله برتر از بین 100 مقاله رسیده، انتخاب شدند.
وی هدف اصلی از برگزاری همایشهای استانی را رصد مشکلات و مسائل زنان با توجه به اقتضائات بومی و فرهنگی استانهای برگزارکننده عنوان کرد و گفت: بدین منظور از سوی مدیریت برنامهریزی فرهنگی سیاسی دفاتر مکاتباتی درخصوص چگونگی اجرا و برگزاری همایشها به همراه شیوهنامه اجرایی به دفاتر نهاد استانها صورت گرفت. پس از آن هریک از دفاتر کمیتههای علمی متشکل از اساتید متخصص و صاحبنظر در حوزه مسائل زنان و خانواده را تشکیل و لیست اسامی و سوابق اجرایی فعالیتهای ایشان را به اداره خواهران جهت تأیید ارسال کردند.
مدیر برنامه ریزی فرهنگی سیاسی دفاتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها با اشاره به فعالیت های انجام شده در این 4 همایش استانی اضافه کرد: تدوین و چاپ ویژهنامهای با محوریت موضوعات همایش و انجام مصاحبه با نمایندگان ولی فقیه و امام جمعه استانها، استاندار و مشاور امور بانوان استانداری و اساتید صاحبنظر استان در مورد موضوعات همایش میباشد.. بنابراین اداره امور خواهران سوالات مصاحبهها را با مشورت و نظارت دبیرخانه علمی اندیشههای راهبردی ارسال کرد. همچنین کنداکتور و زمانبندی برنامهها از سوی دفاتر اعلام شد.
حجت الاسلام حیدرزاده در ادامه بیان کرد: در روزهای برگزاری همایشهای استانی نمایندگانی از سوی دبیرخانه همایش اندیشه راهبردی زن و خانواده حضور داشتند.در این مراسم اندیشمندان، صاحبنظران و اساتید حوزه و دانشگاه حضور به هم رساندند و مقالات ارزشمندی با توجه به اقتضائات فرهنگی و بومی هر استان با محوریت موضوعات عدالت جنسیتی و سبک زندگی که از مهمترین اهداف موردنظر برنامهریزان همایش بود، ارائه شد.
مدیر برنامه ریزی فرهنگی سیاسی دفاتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها افزود: در همایشهای مذکور سخنرانان و اساتید برجسته ازجمله آقایان دکتر خنیفر، دکتر حکمتنیا، دکتر علیلو، دکتر صبحی و خانمها علاسوند، امینمجد در حوزه مباحث زنان و سبک زندگی سخنرانی داشتند