مردم ايتاليا کالاهاي اسرائيلي را تحريم کردند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۵۱۸
در حمايت از مردم غزه؛

مردم ايتاليا کالاهاي اسرائيلي را تحريم کردند

گروه هاي مردمي ايتاليا در حمايت از مردم فلسطين و در اعتراض به جنايات اخير رژيم صهيونيستي در نوار غزه، کالاهاي رژيم صهيونيستي را تحريم کردند.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، گروه هاي مردمي در ايتاليا از امروز شنبه تا سه روز آينده در اقدامي هماهنگ در رم و ديگر شهرهاي بزرگ اين کشور ، با حضور در برابر سوپر مارکت ها، از مردم دعوت مي کنند کالاهاي رژيم صهيونيستي را خريداري نکنند.

يکي از مسئولان کميته برگزاري تحريم کالاهاي رژيم صهيونيستي در ايتاليا به خبرنگار صدا و سيما در رم گفت: گروه هاي مردمي در اين سه روز با حضور در برابر فروشگاه هاي بزرگ مواد غذايي و سوپر مارکت ها با پخش اعلاميه، فهرست کالاهاي صهيونيستي را در اختيار مردم قرار مي دهند تا آنها را خريداري نکنند.

تشکلات مردمي در رم همچنين قرار است دوشنبه شب با تجمع در برابر دفتر سازمان ملل در پايتخت، تظاهرات ضد صهيونيستي برگزار کنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار