کد خبر:۲۲۵۲۱۶
آیت الله ایمانی:

مردم نگران قداست بخشی برخی به فتنه گران هستند

امام جمعه شیراز گفت: مردم بارها بیزاری خود را از سران فتنه اعلام کرده اند و نگرانند از کسانی ‌که می خواهند به چهره این فتنه گران قداست ببخشند زیرا ...

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، آیت‌الله اسدالله ایمانی در خطبه‌های نمازجمعه امروز شیراز گفت: مردم با حضور در راهپیمایی عظیم 22 بهمن پیام ‌هایی را اعلام می کنند که باید به آن توجه شود.

 

به گفته امام جمعه شیراز، مردم ما بیان می کنند که با علی رغم مشکلات معیشتی، از نظام، رهبری، انقلاب اسلامی و منافع ملی دفاع می کنند و هیچ مشکلی باعث کم‌رنگ شدن حضور مردم نخواهد شد.

 

وی افزود: حضور مردم در راهپیمایی عظیم 22 بهمن، اتمام بگومگوهای بی‌حاصل میان برخی از مسئولین است.

 

آیت الله ایمانی تصریح کرد: مردم بارها و بارها برائت و بیزاری خود را از سران فتنه اعلام کرده اند و مردم نگران هستند از کسانی‌که می خواهند به چهره این فتنه گران قداست ببخشند زیرا آنان به سادگی قابل بخشش نیستند.

 

امام جمعه شیراز عنوان کرد: امروز دشمنان می خواهند شرایط جنگ احزاب را فراهم کنند اما ملت ما با حضور در این راهپیمایی بیان می کنند که دشمنان با وجود وحدت کلمه و اتحاد در میان مسلمانان شکست خواهند خورد و نمی توانند به اسلام کمترین ضربه را وارد کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: مسئولان در تمامی رده‌ها باید به مواضع حکیمانه رهبر معظم انقلاب دقت و با تمام وجود نسبت به اجرایی کردن آنان همت کنند که در این راستا فراهم کردن زمینه های اقتصاد مقاومتی از اولویت برخوردار است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار