امام خمینی(ره) باعث ایجاد تحول درونی در جوانان شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۵۹۸۱
امام جمعه قوچان:

امام خمینی(ره) باعث ایجاد تحول درونی در جوانان شد

امام جمعه قوچان گفت: قبل از پیروزی انقلاب نمی توانستیم تعداد زیادی از جوانان را در مساجد و هیئت‌ها مشاهده کنیم اما امام خمینی(ره) با ایجاد یک تحول درونی در جوانان آنان را به مسجد، هیئت و مراکز مذهبی راهنمائی کردند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»از مشهد، آیت الله محمد مروج ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه شهرستان قوچان بیان داشت: شاه مأموریت داشت تا مانع رشد مسلمانان در ایران شود و ما را در استضعاف گذاشته بودند بطوری که در هیچ کدام یک از مراکز علمی حضور نداشتیم و به حساب نمی‌آمدیم.


رئیس شورای فرهنگ عمومی قوچان با اشاره به بستن فکر مردم ایران، قبل از پیروزی انقلاب گفت: ما در حال حاضر احساس عزت و بزرگی می کنیم و دلیل تحریم‌ها، احساس خشم دشمنان نسبت به فرهنگ‌ها و آزادی‌های به ارمغان آورده توسط ملت ایران است.


وی اضافه کرد: مسلمانان در کشورهای دیگر از انقلاب اسلامی ایران درس گرفتند و باعث بوجود آمدن آزادی در کشورهای خود شدند.


امام جمعه قوچان تاکید کرد: وقتی امام خمینی(ره) آمریکا را بعنوان شیطان بزرگ معرفی می‌کردند خیلی‌ها به ایشان خورده می گرفتند ولی ملت مسلمان امروز آمریکا را دشمن شماره اول خود می داند و خشم خود را با شعار «مرگ بر آمریکا» ابراز می دارد.


وی افزود: مهمترین گوهر وجودی هر کشور استقلال است و یکی از مشکلات دنیای اسلام در حال حاضر این موضوع می باشد که روی پای خود نایستادند و علت آن حضور مستشاران و کارشناسان خارجی در کشورهایشان است.


مروج یادآور شد: امام خمینی(ره) برای اولین بار مسئله استقلال در همه زمینه‌ها از جمله سیاسی، اقتصادی و اجتماعی را به عنوان یک شعار اصلی مطرح کردند که اگر استقلال اقتصادی وجود نداشته باشد دیگر استقلال‌ها نیز معنی پیدا نخواهند کرد.

 

آرمان امام خمینی(ره) نفی سلطه پذیری و شکستن هیمنه پوشالی غرب بود


وی عنوان کرد: آرمان امام خمینی(ره) نفی سلطه پذیری و شکستن هیمنه پوشالی غرب بود که با پشتوانه قدرت خداوند تبارک و تعالی به این قدرت دست یافته و عزت، استقلال، دین و دنیای مردم را بازگرداند.


رئیس شورای فرهنگ عمومی قوچان با اشاره به پیش بینی دو طرح خطرناک برای مسلمانان توسط دشمن گفت: ایجاد اختلاف و مشکلات اقتصادی دو طرح خطرناک برنامه ریزی شده توسط دشمن است که وظیفه مسئولین مملکت اعم از دولت، مجلس و قوه قضائیه و تمام دست اندرکاران را سنگین کرده است.


وی ادامه داد: دولت، مجلس و همه دست اندرکاران باید دست در دست هم دهند و به فکر مشکلات اقتصادی مردم باشند چون این مشکلات یکی از اهداف دشمن است و نباید در این موضع بسیار مهم کوتاهی کرد که اگر کوتاهی شد آب به آسیاب دشمن ریختن است.


امام جمعه قوچان تصریح کرد: شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» از عنایات خداوند تبارک و تعالی بوده که به ما اعطا کردند که هرکدام از این کلمات دارای جایگاه ویژه‌ای است.


مروج با بیان اهمیت مسئله وحدت از دیدگاه امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) به دلیل اهمیت بالای این موضوع به کسی اجازه نمی‌دادند تا به وحدت امت خدشه وارد کند چون یکی از راز و رمزهای پیروزی انقلاب وحدت است.


وی افزود: یکی از ویژگی های نظام استکباری این بود که مردم از هر قشر و سلیقه‌ای نمی‌توانستند با یکدیگر در ارتباط باشند مانند اینکه یک فرد نظامی نمی‌توانست به راحتی به مسجد برود.


رئیس شورای فرهنگ عمومی قوچان تاکید کرد: امام خمینی(ره) با نگاه الهی خویش مردم را در کنار یکدیگر قرار داد و امروز مشاهده می کنیم که تمام اقشار در کنار یکدیگر به صورت امت واحده‌ای قرار دارند.


وی یادآور شد: دشمنان قسم خورده ما را به حال خود رها نکرده اند و به دنبال ایجاد اختلاف و تفرقه در میان مسلمانان هستند.
 

پربازدیدترین آخرین اخبار