آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۶۳۷۵
احمدی نژاد در صحن علنی مجلس - 2:

یک نفر بگوید استقلال قوه مجریه کجاست؟/اگر دیوان عدالت اشتباه کرد به چه کسی شکایت کنم؟

رئیس جمهور با بیان اینکه بحث من دفاع از مرتضوی نیست و من از یک روند دفاع می‌کنم، گفت: یک نفر بگوید استقلال قوه مجریه کجاست؟!

به گزارش خبرنگار مجلس «خبرگزاری دانشجو»، رئیس جمهور در ادامه نطق خود در جلسه علنی مجلس که به استیضاح وزیر کار ، ارتباط داشت، گفت: سال 85 سازمان مالیاتی کشور شکایت کرد و طبق اصلاحیه قانون مالیات‌ها نهادهای وابسته به شهرداری‌ها از معافیت مالیات برخوردار شدند.


 وی ادامه داد: 5 سال طول کشید که این مساله مطرح شود حالا این موضوع سازمان تامین اجتماعی در شش ماه مطرح می‌شود.


 احمدی نژاد با اشاره به اینکه شما نصب دولت را رد می‌کنید، عنوان کرد: چطور دولت می‌تواند کشور را اداره کند!


 رئیس قوه مجریه عنوان کرد: اگر اجازه دهید که دیوان عدالت اداری خارج از چارچوب قانون عمل کند چطور می‌توانیم کشور را اداره کنیم.


 وی با اشاره به اصل 55 قانون اساسی گفت: دیوان محاسبات به کلیه حساب‌های وزارتخانه‌ها، دستگاه‌های دولتی و شرکت‌های دولتی و نیز سایردستگاه‌هایی که از بودجه کل کشور استفاده می‌کند رسیدگی می کند تا هیچ هزینه‌ای از اعتبارات مصوب تجاوز نکرده باشد.


 وی ادامه داد: دیوان محاسبات وظیفه دارد حساب‌ها و مدارک مربوط را جمع آوری و گزارش تفریغ بودجه را به مجلس تسلیم نماید، این گزارش باید به مردم اعلام شود اما آیا در این بخش از قانون درباره مصوبات دولت چیزی گفته شده است و یا اینکه گفته شده که دیوان عدالت اداری می‌تواند دادگاه داشته باشد و مجازات کند؟!


 رئیس جمهور گفت: دیوان محاسبات دو هفته قبل رئیس بانک مرکزی را که از بودجه و حتی بودجه کل هم استفاده نمی‌کند را به مدت یک سال انفصال از خدمت داد؛ آثار این اقدام را در بازار ببنید.


 احمدی نژاد افزود: اگر هیبت بانک مرکزی شکسته شود چه اتفاقی در کشور خواهد افتاد؛ ما چندین ساعت جلسه برگزار می‌کنیم حاصل این جلسات را بانک مرکزی باید عملیاتی کند.


 وی به اصل 138 قانون اساسی اشاره کرد و گفت: این بند از قانون می‌گوید علاوه بر اینکه هیئت  وزیران مامور تدوین آئین‌نامه‌های اجرایی هستند هیئت وزیران حق دارند برای تنظیم سازمان‌های اداری به وضع آئین نامه به پردازند و در این باره بخشنامه بدهند.


رئیس جمهور افزود: البته براساس این اصل قانون مفاد این مقررات نباید با روح قوانین مغایر باشد؛ دولت می‌تواند تصویب برخی امور را به کمیسیون‌های متشکل از وزراء واگذار کند و آئین‌نامه‌های دولت ضمن ابلاغ برای اجراء به اطلاع رئیس مجلس برسد تا در صورت مغایرت با قانون و ضمن بیان علت آن به هیئت وزیران برگرداند.

 

 احمدی نژاد با تاکید بر اینکه مشکلاتی پیش آمده که باید آن را برطرف کنیم، گفت: اگر این مشکلات برطرف نشود ما هر روز با هم درگیر می‌شویم؛ کجای قانون گفتند مصوبات دولت باید لغو شود.


رئیس جمهور تصریح کرد: من درد کشور را برای شما می‌گوییم؛ کجای قانون نوشته که رئیس مجلس می‌تواند مصوبات دولت و بخشنامه‌های رئیس جمهور را باطل کند.


 وی با بیان اینکه نگویید چون قانون است تو دهانت را ببند، ادامه داد: حقوقدانان، مردم و همه کسانی که به حرف‌های من گوش می‌دهید ببنید از این قانون چطور چنین چیزی درآمده که رئیس مجلس نه تنها بر کل مجلس بلکه بر دولت حاکم شود.


احمدی نژاد گفت: اگر بنا بود رئیس مجلس بر دولت حاکم شود و بر مجلس نیز حاکم باشد باید به جای انتخاب رئیس جمهور، مردم رئیس مجلس را انتخاب می‌کردند.


رئیس جمهور با تاکید بر اینکه صحبت من فارغ از اشخاص است، گفت: اگر قرار است قانون اساسی را عوض کنیم قانون خود شیوه تغییرش را نشان داده و گفته باید که یک گروه تشکیل شود، متن قانون را تهیه کرده و بعد از تایید رهبری آن را به رفراندوم بگذارند.


 رئیس قوه مجریه با اشاره به اینکه مگر می‌شود انتصابات دولت را لغو کنیم، خاطرنشان کرد: اگر این گونه باشد برای دولت چیزی نمی‌ماند؛ وقتی عزل و نصب‌ها هم از دولت گرفته شود دولت چگونه می‌تواند کشور را اداره کند، این یک بحث دردمندانه است.


احمدی نژاد با بیان اینکه باید راه حلی برای این مسائل پیدا کنیم و الا این اتهام زنی‌ها ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: همه باید در چارچوب قانون عمل کنند؛ اگر دیوان عدالت اداری اشتباهاتی کرد من به کجا شکایت کنم.


وی با اشاره به اینکه من از موضع رئیس جمهور صحبت می‌کنم و از حقوق اساسی ملت دفاع خواهم کرد، تاکید کرد: به ملت بگویید رئیس جمهوری که می‌خواهید انتخاب کنید تحت امر رئیس مجلس است.


رئیس جمهور ادامه داد: اگر بنا باشد دیوان عدالت اداری در انتصابات دولت دخالت کند، چه خواهد شد؟! فردا رفتار ما را در این کشور تحلیل میکنند.


 احمدی نژاد با اشاره به اینکه ما باید به قانون اساسی برگردیم و مسائل را به طور ریشه‌ای حل کنیم، خاطرنشان کرد: بحث من دفاع از مرتضوی نیست من از یک روند دفاع می‌کنم.


 وی تاکید کرد: یک نفر بگوید استقلال قوه مجریه کجاست و وظیفه دولت چیست؟

 

 رئیس جمهور همچنین با بیان اینکه آقای شیخ الاسلامی را همه می‌شناسید و فکرنمی‌کنم در موضوع وی نیاز باشد بیشتر از این صحبت کنم، گفت: مسئله شیخ الاسلامی مسئله‌ای است که هزاران نفر دیگر که در این جامعه مدیر هستند با آن مواجه هستند.


 وی در ادامه با اشاره به اینکه نواری صوتی به همراه دارم و قصد دارم آن را در مجلس پخش کنم، گفت: من و شما باید حوصله داشته باشم، فکر می‌کنم مسائلی پشت صحنه می‌گذرد که نه نمایندگان خبر دارند و نه ما از آن خبر داریم اما وقتی به میدان کشور می‌آید تبدیل به دعوای من و شما می‌شود، ما که با هم دعوا نداریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار