به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، محمد سرشار امشب در اختتامیه نخسین جایزه هنری ادب و هدایت که در تالار سوره حوزه هنری برگزار شد، گفت: این برنامه با همکاری اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران حوزه هنری و مجموعه نیکوکاری ابرار برگزار شده است.
وی با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلاب مهم ترین حمله به انقلاب تجاوز نظامی به کشور بود گفت: کشور ایران 8 سال درگیر جنگ نظامی بود و بعد از آن هجمه فرهنگی علیه کشورمان آغاز شد.
رئیس حوزه هنری استان تهران با اشاره به افزایش غیرطبیعی شبکه های ماهواره ای فارسی زبان بیان داشت: این مسئله نشان دهنده این است که نه تنها هجمه فرهنگی کم نشده بلکه دشمنان با امکانات و ابزارهای جدید هجمه فرهنگی علیه ما را گسترده تر کردند.
سرشار اضافه کرد: چند سال است که هجمه اقتصادی علیه کشور ما آغاز شده و افرادی نیز تحت عنوان جهادگران اقتصادی در تقابل با دشمن قرار گرفته اند.
وی ادامه داد: مدتی قبل فردی از ناآگاهی ما نسبت به امامان مان سوءاستفاده کرد و سنگی پرت کرد که به جایی بربخورد و این بهانهای شد برای شروع یک کار خیر.
رئیس حوزه هنری استان تهران با بیان اینکه یکی از کارهای خوبی که قبل از ورود من به حوزه هنری شروع شد برگزاری جایزه هنری ادب و هدایت بود، گفت: قرار است جایزه هنری ادب و هدایت منشا اثر و تولید اثر ادبی و هنری درباره امام نقی(ع) باشد.
سرشار در ادامه افزود: 917 اثر به دبیرخانه نخستین جایزه هنری ادب و هدایت رسیده که از این تعداد 747 اثر در حوزه شعروترانه،61 اثر متن ادبی،17 نمایشنامه،23 طرح فیلمنامه و 72 داستان کوتاه بوده است.
وی در پایان با بیان اینکه آثار در دو مرحله مورد داوری قرار گرفتند که 125 اثر به مرحله نهایی راه یافتند، خاطر نشان کرد: از این تعداد 94 اثر شعر و ترانه، 4 متن ادبی، 5نمایشنامه، 5 فیلمنامه و 17 اثر داستان کوتاه به مرحله نهایی راه یافتند.