آشناییام با شاهنگیان مربوط به بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است و زمانی که در هنرستان عالی موسیقی درس میخواندم و ...
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، سید محمد میرزمانی در مراسم بزرگداشت استاد حمید شاهنگیان که امشب در کافه نخلستان موسسه هنری – رسانه ای اوج برگزار شد، در خصوص آشنایی اش با شاهنگیان گفت: آشنایی ام با شاهنگیان مربوط به بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است و زمانی که در هنرستان عالی موسیقی درس می خواندم از طریق یکی از دوستان با وی آشنا شدم.
وی ادامه داد: در بنیاد مستضعفان پیانویی بود که با آن بعضی از سرودها را همراهی می کردم و جاهایی که پیانو نبود نیز به عنوان با گروه همخوانی می کردم.
مدیر کل دفتر موسیقی وزارت ارشاد گفت: قبل از انقلاب سخنان امام از طریق نوار به دست ما می رسید که در پایان نوارها سرودی بود و زمانی که با شاهنگیان آشنا شدم متوجه شدم که استاد شاهنگیان آن سرودها را اجرا کرده است.
وی اظهار داشت: قطعا هر پدیده ای که مورد استقبال قرار می گیرد بدون دلیل نیست و سرودهایی مانند خمینی ای امام و برخیزید به طول اتفاقی ماندگار نشدند بلکه ویژگی جاودانگی این آثار باعث ماندگار شدن آنها شده است.
میرزمانی موسیقی های حال حاضر بیشتر مصرفی هستند، بیان داشت: ممکن است موسیقی گوش کنیم و دو ماه بعد وقتی به همان موسیقی گوش می کنیم به نظرمان جدید می آید در حالی که اینگونه نیست.
مدیر کل دفتر موسیقی وزارت ارشاد گفت: یکی دیگر از ویژگی های آثار شاهنگیان تنوع ریتم است که به اثر خاصیت زمزمه پذیری می دهد و اثر را در ذهن مخاطب نهادینه می کند.
میرزمانی گفت: تجلیل از بزرگان فرهنگ و هنر تجلیل از هنر متعهد است و باید نشان دهیم سربازان جبهه فرهنگی را از یاد نبرده ایم.
مدیر کل دفتر موسیقی وزارت ارشاد در همین زمینه گفت: قطعا لازم است علاوه بر قدردانی از سربازان جبهه فرهنگی خاکریزهای مقابله با تهاجم دشمن را مستحکم تر کنیم.