به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، کامران باقری لنکرانی امروز در سومین سمینار بین المللی کاهش سوانح ترافیکی در مجتمع ولایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان داشت: سومین سالی است که این سمینار با میزبانی شیراز برگزار می شود.
وی افزود: اهمیت حوادث ترافیکی و بار ناشی از آن موضوعی نیست که بر کسی پنهان باشد و برگزاری این سمینار فرصتی است تا این موضوع مهم به فراموشی سپرده نشود.
رئیس مرکز تحقیقات شورای سیاستگذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه سالانه یک میلیون و 500 هزار نفر در سراسر جهان به دلیل حوادث ترافیکی از بین می روند، تصریح کرد: بخش مهمی از این جمعیت را میانگین سنی 20 تا 40 سال تشکیل می دهند.
باقری لنکرانی اضافه کرد: بار تصادفات ترافیکی تنها به مرگ و میر عده ای ختم نمی شود، بلکه هزینه های اقتصادی که به جامعه تحمیل می شود یکی از مهمترین ابعاد تأثیر گذار در جوامع است، به طوری که سالانه حدود 18 هزار میلیارد تومان به طور مستقیم برای حوادث ناشی از ترافیک و سوانح آن در کشور ما هزینه می شود.
وی خاطرنشان کرد: در کشور ما طی هفت هشت سال گذشته قدم های مهمی در جهت کاهش بار حوادث و سوانح ترافیکی برداشته شده است.
رئیس سومین سمینار بین المللی کاهش سوانح ترافیکی با بیان اینکه برای اولین بار در کشور در سال 85 کاهش حوادث و سوانح را شاهد بودیم که ناشی از یک کار جمعی بود، گفت: این روند کاهنده تا امروز فراز و نشیب هایی پیدا کرده است.