کد خبر:۲۲۹۸۷۰
در مراسم رونمایی از «هواپیمای آتراتوس»؛

خالقی: جامه عمل پوشاندن شعارهای اول انقلاب باعث افتخار است

مسئول نمایندگی وزارت امور خارجه در شرق کشور گفت: جامه عمل پوشاندن شعارهای اول انقلاب باعث افتخار است.
خالقی: جامه عمل پوشاندن شعارهای اول انقلاب باعث افتخار است

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، ارباب خالقی ظهر امروز در مراسم رونمایی از ماکت هواپیمای بدون سرنشین در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: اگر آن زمان می‌گفتیم نه شرقی و نه غربی، در حال حاضر درک کرده‌ایم به آنچه خواستیم بدون کمک خواستن از آنان رسیده‌ایم و به خود و جهان ثابت کرده‌ایم که خواستیم و توانستیم.

 

وی با اشاره به اینکه دانشجویان این طرح پتانسیل بسیار خوبی جهت ارائه طرح‌های آتی خود دارند، افزود: اگر همه ملت‌های جهان از ما می‌خواهند پای میز مذاکره برویم، به خاطر این است که ایران روی پای خود ایستاده است.

 

پیشرفت علم و صنعت در گرو کمک‌های مالی دولت است

 

محمود پسندیده‌فر، مشاور علمی پروژه طراحی هواپیمای آتراتوس در ادامه این مراسم بیان داشت: پیشرفت علم و صنعت در گرو کمک های مالی دانشگاه و خارج از دانشگاه به خصوص بخش دولتی است.

 

وی افزود: در این طرح دانشجویان نشان دادند که انرژی خودشان به مراتب بیشتر از اساتید است و آنچه پیش رفته مرهون زحمات خودشان است.


مشاور علمی پروژه طراحی هواپیمای آتراتوس با اشاره به اینکه با مشارکت و همکاری می‌توان درجات علمی را پیمود، بیان داشت: از طریق خودباوری و کمک های عملی مسئولان به خصوص در پشتیبانی مالی روز به روز شاهد پیشرفت های علمی و صنعتی خواهیم بود.

 

ساخت پرنده‌های هدایت پذیر به دلیل تربیت خلبان از اهمیت زیادی برخوردار است


شوری، مسئول تبلیغات ارتش خراسان رضوی نیز در ادامه گفت: جای خوشحالی و سعادت است در خراسان و در دانشگاه فردوسی گام بلند علمی برداشته شده و از مرحله تئوری به علم رسیده است.


وی افزود: زمانیکه در اوایل جنگ دشمن از زمین، هوا و دریا با پشتیبانی ابرقدرت ها به کشور حمله می‌کردند و کیلومترها از خاک ایران را تصاحب کردند تصور اینکه روزی ایران به چنین جایگاهی از علم و دانش برسد که خودش دست به ساخت هواپیما بزند بسیار مشکل است؛ اما جوانان و دانشجویان نشان دادند که توانایی تحقق بخشیدن به آرمان های شهدا و خواسته آن دوره ملت را دارند.


مسئول تبلیغات ارتش خراسان رضوی ادامه داد: ساخت پرنده‌های هدایت پذیر به دلیل تربیت خلبان از اهمیت زیادی برخوردار است؛ چراکه می‌تواند در توان رزمی و بازدارندگی موثر باشد.


شوری خاطرنشان کرد: امید است علی‌رغم این تحریم‌ها روز به روز شاهد پیشرفت‌های روز افزون باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار