کد خبر:۲۲۹۹۶۳
مسئول سازمان بسیج دانشجویی دانشگاه‌های مازندران:

بی‌حجابی عامل خروج جوانان از دین و بی ارزش کردن زنان است

مسئول سازمان بسیج دانشجویی دانشگاه های مازندران با اشاره به خاصیت بی‌حجابی گفت: بی‌حجابی جوانان را از عرصه دین بیرون می‌کند و بی ارزشی زن خاصیت دوم آن است.
بی‌حجابی عامل خروج جوانان از دین و بی ارزش کردن زنان است
ولی الله مدانلو در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، گفت: دشمنان اسلام و انسانیت در طول تاریخ برای رسیدن به مقاصد شوم خود و استعمار در جوامع اسلامی سراغ ارزش های انسانی و الهی و محو آنان برآمدند که حجاب یکی از این ارزش هاست.
 
وی اصرار دشمن و استعمار برای کشف حجاب را فاصله گرفتن جوانان از ارزش های اخلاقی و آموزه های دینی دانست و گفت: جامعه در نتیجه بی حجابی سرگرم شهوترانی و آلودگی به مفاسد اخلاقی می شود و در مقابل غارت استعمارگران بی توجه شده و شرایط را برای رسیدن به مقاصد شوم آنها فراهم می کند.
 
مسئول سازمان بسیج دانشجویی دانشگاه های مازندران بیان کرد: استعمار سعی داشت با اجرای توطئه کشف حجاب افراد اجتماع را سرگرم مفاسد اخلاقی و شهوترانی کند و با دور کردن آنها از واقعیات اصلی جامعه نتوانند هیچ گونه واکنشی در مقابل نیرنگ های استعماری و چپاول ملت ها از خود نشان دهند.
 
مدانلو با اشاره به اینکه بی حجابی دو خاصیت دارد، گفت : بی حجابی جوانان را از عرصه دین بیرون می کند و بی ارزشی زن خاصیت دوم آن است.
 
وی بیان کرد: جوانی که حاضر است جانش را برای دین دهد با صورت بزک کرده یک زن ممکن است از راه مستقیم خارج شود.
 
مسئول سازمان بسیج دانشجویی دانشگاه های مازندران با اشاره به خاصیت دوم بی حجابی زنان بیان کرد: این مسئله باعث بی ارزشی شدن خود زن می شود؛ زیرا زنی که کانون عزت و شرافت و مرد آفرینی و رشادت و پایداری است در نتیجه بی حجابی به یک عروسک تبدیل می شود و خانواده را به انحطاط می کشاند.
 
مدانلو تصریح کرد: بی حجابی هم بر پیکره زن و هم بر پیکره مرد ضربه وارد می کند و خانواده را نابود می سازد.
 
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه ابزار جنگ نرم دشمن بی حجابی است، تصریح کرد: جنگ نرم یکی از صحنه‌های حساس و سختی است که دشمن برای ضربه به جوامع دینی و اسلامی زیرکانه به کار می‌گیرد.
 
 مسئول سازمان بسیج دانشجویی دانشگاه های مازندران با بیان اینکه بسیاری از مردم بویژه زنان از روی کم بصیرتی راه را برای پیشروی دشمنان جنگ نرم هموار می‌کنند، تصریح کرد: حجاب از مقوله‌های مهم جنگ نرم است.
 
مدانلو با اشاره به اینکه حجاب زنان بزرگ‌ترین نشانه غیرت و باور معنوی مردم در جوامع اسلامی است، گفت: دشمن با تمام قوا و سلاح فرهنگی در تقابل با حجاب زنان مسلمان است.
 
وی با تاکید بر ارتقای سطح آگاهی و هوشیاری زنان و مردان در جوامع اسلامی خاطرنشان کرد: افراد بی‌عفت و بدحجاب در جوامع اسلامی در روز قیامت باید پاسخگوی اعمال زشت خود در مقابل جانفشانی‌های شهیدان انقلاب اسلامی و هشت سال جنگ تحمیلی باشند.
 
مسئول سازمان بسیج دانشجویی دانشگاه های مازندران در پایان با اشاره به هنجارشکنی و کم بصیرتی برخی افراد در داخل کشور در عدم پایبندی به حفظ حجاب یادآور شد: حجاب هدیه ارزشمند و بزرگی برای زن در جامعه اسلامی است که کم ارزش شمردن آن از طرف برخی افراد جایز و درست نیست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار