به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سردار محمدرضا نقدی رییس سازمان بسیج مستضعفین در جمع یکصد و پنجاه نفر از جهادگران نخبه کشور که به مدت سه روز در سومین هم اندیشی اندیشه ورزان جهادی در بخش "چلو" شهرستان اندیکای استان خوزستان گردهم آمدهاند گفت: در دین مبین اسلام خدمت کردن به مردم بالاترین عبادتهاست.
وی با اشاره به سیره امام علی علیهالسلام که بدون بهره مندی مادی برای خود برای بهره مندی مردم کار کرده تصریح کرد: همانطور که امام خامنهای فرمودند بسیجی آبادگر است اما خود اهل دنیا نبوده و برای دیگران کار می کند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به تشکیل جامعه اسلامی بیان کرد: در جامعه اسلامی باید هر فرد تمام عمر خود را مانند یک اردوی جهادی بداند و انسان کامل انسانی است که کل زندگیاش اردوی جهادی باشد.
سردار نقدی دعوا برای رسیدن به قدرت را در آموزههای دینی مذموم دانست و خاطرنشان کرد: بایستی فرهنگ جهادی در تمامی ابعاد جامعه از جمله انتخابات حاکم شود و تنها راه نجات جامعه، ترویج این فرهنگ است و دولت بایستی فرهنگ جهادی را در خود اجرا کند.
وی اظهار داشت: برای تحقق جامعه اسلامی رییس جمهور نیز باید دوره چهارساله خود را یک اردوی جهادی بداند نه اینکه منصبی برای قدرت پنداشته و در مسیر قدرت طلبی در فکر انتخاب دوستان و اطرافیان خود برای ریاست باشد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین لازمه تحقق فرهنگ جهادی را توجه به خود دانست و افزود: باید این فرهنگ و خصوصیات آن را در خود نهادینه کنیم که این امر اقتضائاتی دارد و باید در هر دوره نیازسنجی به عمل آید.
سردار نقدی در بخش دیگری از این سخنانش ادامه داد: زحمات نظام در محرومیتزدایی و پیشرفتهای حاصله در سالهای پس از انقلاب بی سابقه بوده است.
وی به فقر دو سوم از مردم ایران در ابتدای انقلاب و عدم هرگونه امکانات در روستاها در ابتدای انقلاب اشاره کرد و گفت: باید قدردان نعمت جمهوری اسلامی باشیم چراکه محرومیتهای قبل و بعد از انقلاب قابل مقایسه نیست.
جانشین فرمانده کل سپاه در بسیج ضمن اشاره به ارائه خدمات محض مانند ساخت راه، خانه بهداشت و... به روستاها تصریح کرد: اکنون درگیر جنگ اقتصادی هستیم و بایستی با اقتضائات این جنگ حرکت کنیم که بهترین راهکار نیز اقتصاد مقاومتی و توجه به مولفههای آن است.
سردار نقدی خطاب به نخبگان جهادی بیان کرد: مهمترین اقدام اردوهای جهادی ارائه خدمات مولد به روستاها است که هم محرومیتزدایی شده و هم اشتغال ایجاد می شود.
وی برنامه ریزی سال 92 بسیج را توجه به خدمات مولد در روستاها دانست و خاطرنشان کرد: به عنوان مثال پانصد هزار حلقه چاه پروانه دار وجود دارد که اگر زیر نیمی از این چاهها استخر پرورش ماهی زده شود به اندازه کل شیلات کشور، ماهی تولید خواهد شد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین کار علمی را ضروری دانست و اظهار داشت: یکی دیگر از کارهای مهم و در عین حال ساده، تبدیل نهرهای خاکی به نهرهای سیمانی است تا با جلوگیری از هدر رفت آب، تولید را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.
سردار نقدی در همین زمینه به گزارش خود به مقام معظم ولایت اشاره کرد و افزود: به حضرت آقا عرض کردم در صورت سیمانی کردن نهرها یک و نیم برابر تولید افزایش خواهد یافت که ایشان فرمودند بیشتر از این میزان هم شاهد افزایش خواهیم بود.
وی نقش روستائیان در تکثیر مرغ خانگی و جوجه را یادآور شد و ادامه داد: 30 درصد مصرف مرغ در جامعه را می توان در خانهها تولید کرد که اقدام اخیر بسیج سازندگی در تولید مرغ و جوجه در روستاهای سراسر کشور با استقبال بسیار زیادی مواجه شده است.
جانشین فرمانده کل سپاه در امر بسیج یکی دیگر از عرصههای مهم را انتقال تجربههای موفق در جامعه دانست و گفت: باغداری که توانسته در هر هکتار 165 تن سیب برداشت کند در حالیکه این رقم 15 تن در هکتار است و یا کشاورزی که به جای سه و نیم تن در هر هکتار، 11 و نیم تن گندم برداشت کرده است باید تجربههای موفق خود را به دیگران انتقال دهند که در این صورت شاهد افزایش تولید خواهیم بود.
سردار نقدی گروه های جهادی را در روستاهای کشور موثر دانست و تصریح کرد: باید گروههای جهادی خود را برای انجام کارهای بزرگ، فراگیر و منسجم آماده کنند و بلوغ کار جهادی نیز رسیدن به نقطهای است که همه با هم یک مسئله و مشکل ملی را مرتفع کنند.
وی به صحنه آوردن همه مردم را برای شرکت در اردوهای جهادی لازم دانست و بیان کرد: از جمله خدمات گروههای جهادی، احیای فرهنگ کار و تلاش در روستاها است و متاسفانه امروز کم همتی از جمله آفات روستائیان کشور است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در پایان سخنانش خاطرنشان کرد: باید فرهنگ جهادی را آنگونه ترویج نماییم که هر انسان مومن احساس تکلیف کرده و سالی یکبار در اردوهای جهادی شرکت کند که این امر باعث حرکتی جهشی در سازندگی کشور خواهد شد.