کد خبر:۲۳۰۱۶۱

اولین نمایشگاه «نشریات تخصصی» برگزار می شود

اولین نمایشگاه نشریات تخصصی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از 14 اسفند ماه برگزار می شود.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، اولین نمایشگاه تخصصی نشریات تخصصی از سوی معاونت مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیش از 100 نشریه علمی پژوهشی و علمی ترویجی در حوزه‌های گوناگون شامل علوم انسانی، علوم پایه، پزشکی، فنی مهندسی و هنر از 14 اسفند برگزار می‌شود.

 

اولین نمایشگاه نشریات تخصصی با شعار «رسانه دانش بنیان، پشتوانه امروز، پیشرفت فردا» برگزار شده و بیش از 21 نشست تخصصی در مورد مسائل مختلف نشریات تخصصی با حضور کارشناسان برجسته حوزه رسانه و علوم مختلف از جمله برنامه‌های جنبی این نمایشگاه به شمار می‌رود.

 

نمایشگاه نشریات تخصصی همه روزه از 14 لغایت 20 اسفند در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری به نشانی خیابان فاطمی، خیابان حجاب میزبان علاقه‌مندان و عموم مردم است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار