جانشین سازمان بسیج مستضعفین گفت: امروز همه مردم هوشمندانه از خون شهدا پاسداری میکنند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، سردار فضلی در نشست خبری کنگره ملی 7000 زن شهید بسیج جامعه زنان کشور که ظهر امروز در مجتمع فرهنگی 13 آبان برگزار شد، گفت: برای اولین بار است که تجلیل از 7000 شهیده برگزار میشود؛ البته در سالهای گذشته یادوارههایی در مناطق مختلف کشور برگزار شده است.
وی با اشاره به اهداف برگزاری این کنگره بیان داشت: قدرشناسی از خانواده معظم شهدا، تجلیل از شهدا و انتشار فرهنگ متعالی زنان شهیده در کشورمان از اهداف این کنگره است.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: ساخت مستندها، کلیپها و فیلمها و همچنین انتشار کتابهایی در زمینه زنان شهید در دستور کار است که در حوزه فرهنگی و هنری کاری قابل توجه به شمار میرود.
فضلی با اشاره به 7000 زن شهید افزود: در میان این شهدا، 110 شهید، در نتیجه ترور از سوی منافقین به شهادت رسیده اند؛ یکی از این شهدای زن، ناهید فاتحی کرجو است که به سمیه کردستان لقب گرفته است.
وی در همین زمینه ادامه داد: شهیده فاتحی کرجو به عنوان الگویی برای اقتدا کردن به شمار میرود.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین بیان داشت: سمیه کردستان در سال 1361 به دلیل دفاع از اسلام و آرمان های امام خمینی و انقلاب اسلامی توسط منافقین ربوده و پس از تحمل شکنجههای روحی، روانی و جسمی توسط منافقان کوردل، به شهادت رسید.
فضلی ادامه داد: بسیاری از این شهدای زن امروزه به عنوان الگوهای عامل به تکلیف برای نسل امروز و نسلهای بعدی شناخته میشوند.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین گفت: تجلیل از 110 زن شهید ترور در مشهد، تجلیل از جامعه پزشکی زنان در برج میلاد و تجلیل از دختران شهید در میانه، بخشی از فعالیتهای انجام شده توسط سازمان بسیج جامعه زنان در سال 91 است.
وی افزود: امروز همه مردم هوشمندانه از خون شهدا پاسداری میکنند.
فضلی با اشاره به اردوهای راهیان نور بیان داشت: در سال گذشته نزدیک به چهار میلیون زائر، از کربلای ایران دیدن کردند و در واقع کربلای بصیرتی انجام دادند.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین گفت: از اول اردیبهشت ماه سال 91 تا کنون نزدیک به یک میلیون و 956 نفر در اردوهای راهیان نور شرکت کردهاند که تقریباً 45 درصد از این تعداد را خواهران تشکیل می دهند.
وی با اشاره به کاروانهای اردوی راهیان نور افزود: کاروانهای راهیان نور دو نوع هستند؛ یک نوع به صورت خودجوش و مردمی و یک نوع هم به صورت سازمانیافته فعالیت می کنند.
فضلی با اشاره به کاروانهای خودجوش راهیان نور گفت: افرادی که از طریق کاروانهای خودجوش به راهیان نور سفر میکنند، میتوانند از تمام امکانات و برنامههایی که برای کاروانهای سازمان یافته تدارک دیده شده، استفاده کنند.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین در ادامه بیان داشت: میانگین یادوارههایی که در سال گذشته در کل کشور برگزار شده، 20 هزار یادواره بوده است.
وی افزود: در شهرک المهدی قم در چهارشنبه هر هفته یادواره شهدا برگزار میشود؛ البته تمامی اینها در مقابل کاری که شهدا برای انقلاب و اسلام انجام دادهاند، بسیار ناچیز است.
فضلی اظهار داشت: راهیان نور فضای مقدسی است و سفر به آن برای هر آزاداندیشی از هر نقطه جهان آزاد میباشد.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به کشورهای خارجی شرکتکننده در راهیان نور گفت: در سال گذشته 52 کشور از سراسر جهان در این اردوها شرکت کردند.
وی ادامه داد: امسال نیز 6700 مهمان خارجی از کشورهای پاکستان و لبنان داشتهایم.
فضلی با اشاره به استفاده از راهآهن در سال جاری برای رفتن به مناطق عملیاتی گفت: استفاده از خطوط راهآهن برای شهرهای تهران، خراسان رضوی، سمنان و تهران بزرگ پیشبینی شده، ولی ما با محدودیت ظرفیت مواجهیم و تنها میتوانیم 85 هزار نفر از دانشآموزان، دانشجویان و فرهنگیان را از این طریق جابهجا کنیم.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به سایر استانها افزود: استانهایی که امکان استفاده از راهآهن را دارند، میتوانند از این طریق به جابهجایی زائران بپردازند.
وی گفت: با دولت و مجلس نیز در خصوص گسترش خطوط ریلی مذاکره کردهایم تا بتوانیم در سالهای آینده بیشتر زائران را از این طریق به اردوهای راهیان نور بفرستیم.