فعالیت 40 دانشجوی جهادی دانشگاه های گیلان در مناطق محروم
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۲۶۱۸
در ایام نوروز صورت می گیرد؛

فعالیت 40 دانشجوی جهادی دانشگاه های گیلان در مناطق محروم

40 نفر از دانشجویان جهادی دانشگاه های گیلان در ایام نوروز در مناطق محروم شهرستان شفت فعالیت می کنند.

 کریمی، مسئول گروه جهادی شهید شاکری در گفت وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، گفت: 40 نفر از دانشجویان جهادی دانشگاه های گیلان به صورت متمرکز در ایام نوروز به مدت 15 روز در روستای محروم درودخان شهرستان شفت فعالیت می کنند.

 

وی گفت: این گروه از دانشجویان که از قبل، این منطقه محروم و محرومیت های آن را شناسایی کرده بودند، در ایام نوروز به مدت 15 روز در عرصه های  عمرانی، سازندگی، فرهنگی، پزشکی و علمی  فعالیت می کنند.

 

مسئول گروه جهادی شهید شاکری تصریح کرد: بازسازی و تعمیر 18 منزل مسکونی، بازسازی و تعمیر سرویس های بهداشتی و برگزاری کلاس های فرهنگی از قبیل برگزاری نماز جماعت، کلاس قرآن، احکام، برگزاری کلاس های ریاضی و انگلیسی از دیگر فعالیت های این دانشجویان است.

 

کریمی با بیان این که مهم ترین هدف ما در اردوهای جهادی خدمت رسانی است، گفت: یکی از ماموریت های دانشجویان جهادی در عرصه علمی شناسایی جوانان مستعد و نخبه و معرفی آنان به سازمان های  فنی و حرفه ای است.

 

وی گفت: دانشجویان رشته پزشکی و دندانپزشکی نیز در این ایام بیماران این منطقه را به صورت رایگان معالجه و درمان می کنند.

 

مسئول گروه جهادی شهید شاکری از همکاری و استقبال فرمانده سپاه و فرماندار شهرستان شفت ار فعالیت دانشجویان جهادی در این منطقه تشکر و قدردانی کرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار