جوکار در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یزد، با اشاره به قرار گرفتن گروههای جهادی در خط مقدم محرومیت زدایی در کشور تصریح کرد: ما در این دوره از اردوهای جهادی چهار گروه را به مناطق سفیدان شهرکرد، سرسختی ایرانشهر، قرچه طبس و ایذه خوزستان اعزام کردیم.
وی بیان کرد: هر چند در استان یزد نیز مناطق محروم وجود دارد، اما با این اقدام خواستیم بیان کنیم که علاوه بر استان خود به مناطق محروم استان های دیگر نیز توجه داریم و باید با دست به دست هم دادن تمامی نقاط کشورمان را از محرومیت دور کنیم.
مسئول اردوهای جهادی بسیج دانشجویی استان یزد تصریح کرد: این دانشجویان بسیجی در قالب چهار گروه و 100 نفر از دانشگاه های یزد، فنی شهیدصدوقی یزد، آزاد یزد و جهاددانشگاهی از 23 اسفندماه فعالیت های خود را آغاز کرده اند که از این تعداد یک گروه به کار خود پایان داده و سه گروه دیگر نیز 15 فروردین ماه به کار خود پایان خواهند داد و به استان باز می گردند.
جوکار افزود: ما در این دوره علاوه بر اعزام دانشجویان پسر به خارج از استان، دانشجویان دختر را نیز به مناطق محروم استان اعزام کرده ایم که آنها نیز با فعالیت های فرهنگی، اجتماعی در راستای محرومیت زدایی فعالیت کرده اند.
وی ادامه داد: بزرگترین دستاوردی که اردوهای جهادی داشته، سبک زندگی جهادی است که بسیار تاثیرگذارتر و عمیقتر از تمام بناهایی است که توسط این گروهها ساخته میشود.
مسئول سازندگی بسیج دانشجویی استان یزد گفت: این سبک زندگی که برگرفته از متن زندگی ائمه (ع) بوده و ریشه در آموزههای اسلام ناب دارد، میتواند کلید بسیاری از قفلهای خودساخته و یا وارداتی جامعه ما در عرصههای مختلف فرهنگی، اقتصادی و سیاسی باشد.
جوکار در پایان ضمن قدردانی از اهتمام دانشجویان جهادی تصریح کرد: در این ایام از سال که اکثر مردم تعطیلات نوروز را در تفریح و گردش به سر می برند، اقدام دانشجویان جهادی در راستای محرومیت زدایی، آن هم دور از خانواده، اقدام قابل ستایش و ارزشمندی است.