به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، فروشگاه مرکزی شهر کتاب فهرست کتابهای پرفروشهای خود از روز اول تا 15 فروردین امسال را منتشر کرد که در ذیل آمده است:
«ایران بین دو انقلاب»، «تاریخ بیهقی»، «قانون اساسی مشروطه ایران و اصول دموکراسی»، «تاریخ علم غرب (از آغاز دوران روشنگری تا دوران معاصر)» و «تصاویر و نمادها» عناوینی هستند که در حوزه کتابهای تاریخی، بیشترین میزان فروش را داشتهاند.
در بخش داستان هم نام کتابهایی چون «کافه پیانو»، «اتحادیه ابلهان»،«ناتور دشت»،«خداحافظ گاری کوپر» و «تنهایی پرهیاهو» دیده میشود.
«معجزه»، «دایرهالمعارف مصور تاریخ یهودیت و صهیونیسم»، «فیهمافیه (مقالات مولانا)»، «از قطره تا دریا (عارفانههای بایزید بسطامی)» و «سیری در ادیان جهان» هم عناوینی هستند که در بخش کتابهای دینی و عرفانی بیشترین فروش را داشتهاند.
در بخش روانشناسی هم طی 15 روز ابتدایی فروردین، میتوان نام کتابهایی چون «پدر و دختر»، «بهترین سال زندگی»، «مادر و دختر» و «انسان در جستوجوی معنی» را مشاهده کرد.
عناوین پرفروشهای حوزه شعر هم به تربیت عبارتاند از: «تاسیان»، «از من نپرس چرا دوستت دارم»، «آدمها روی پل»، «در عشق باران میبارد» و «فقط تو را دوست دارم».
«پایی که جا ماند»، «نورالدین پسر ایران»، «دسته یک»، «بابانظر» و «فرهنگ جبهه (شوخ طبعیها 1)» کتابهایی هستند که در حوزه انقلاب و دفاع مقدس، بیشترین میزان فروش را در نیمه اول فروردین ماه امسال داشتهاند.
پرفروشهای بخش فلسفه شهر کتاب هم عبارتاند از: «سرگذشت فلسفه»،«فلسفه چیست»، «50 ایده فلسفه که باید بدانید»، «نگاهی به فلسفه» و «فلسفه در قرون وسطی و دوران تجدد».
کتابهایی هم که در بخش عناوین علمی، پرفروشتر بودهاند، نیز عبارت اند از: «فیزیک ناممکنها»، «جهانهای موازی»، «تاریخچه زمان»، «جهان هولوگرافیک» و «به ژنوم خوش آمدید».
«زیباییشناسی زندگی روزمره»، «ترکیببندی در عکاسی»، «نمایش چیست»، «هنر در گذر زمان» و «راهنمای جامع موسیقی کلاسیک» کتابهایی هستند که در قفسههای مربوط به کتابهای هنر بیشترین فروش را داشتهاند.
کتابهای پرفروش مخاطبان کودک نیز در این مدت عبارتاند از: «دورا به مدرسه میرود (ماجراهای دورا و آموزش زبان انگلیسی)»، «لسلی والدس»، «بارون»، «بچههای جینگیلی»، «مجموعه 48 لالایی برای 4 فصل» و «دکتر دسوتو».
همچنین در حوزه کتابهای گروه سنی نوجوان هم، عناوینی چون «داستان بی پایان»، «حکایتهای فلسفی»، «شگفتزده»، «عاشقانههای یونس در شکم ماهی» و «هزار نکته باریکتر از مو» به چشم میخورند.