آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۳۹۶۸

آیا هرچه گران شد باید تحریم شود؟

بعد از آنکه گرانی پسته سبب تحریم آن از سوی مردم و کاهش قیمت آن شد گویا مسئولان این راهکار را بسیار موثر تر از سیاست های نظارتی خود می دانند و به دنبال پیشنهاد تحریم گوجه فرنگی نیز هستند.
آیا هرچه گران شد باید تحریم شود؟

به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، سال گذشته قیمت پسته به شدت افزایش پیدا کرد. در ابتدا مسئولین از اعمال نظارت شدید و بازگشت دوباره قیمت ها به نرخ های سابق سخن می گفتند. بعد از گذشت چند روز و ناتوانی دولت در کاهش قیمت پسته بحث تحریم آن از سوی مردم از سوی دولتی ها مطرح شد.


دولتی ها معتقد بودند: مردم با نخریدن پسته و تحریم آن می توانند نقش بزرگی در کاهش قیمت آن ایفا کنند. اگر چه همین اقدام از سوی مردم انجام گرفت و اتفاقا قیمت پسته نیز کاهش پیدا کرد اما گویا این امر به مزاق مسئولین خوش آمده که پیشهاد تحریم گوجه فرنگی را نیز مطرح کرده اند.


قاسم نوده‌فراهانی، رییس شورای اصناف می‌گوید: «کاهش قیمت گوجه‌فرنگی و نارنگی به رفتار اقتصادی مردم بازمی‌گردد. هرچند تا چند روز آینده، محصول جدید گوجه‌فرنگی در بازار توزیع می‌شود، ولی مردم با نخریدن این دو محصول می‌توانند در کاهش قیمت آن موثر باشند.»


اگر چه شاید با کاهش خرید مردم قیمت گوجه فرنگی کاهش می یابد اما تبدیل شدن آن به یک رویه می تواند بسیار خطرناک باشد.


تحریم به یکباره خرید کالاها به صورت فوری بر بازار تاثیر گذار است. کاهش شدید تقاضا عرضه را نیز با مشکل مواجه خواهد کرد. محصولاتی همانند گوجه فرنگی نیز که در مدت زمان کوتاهی فاسد می شوند و در نهایت این تولید کشور است که باید به سطل زباله ریخته شود.
 

اگر چه افزیش یکباره قیمت کالاها در ایران بسیار اتفاق می افتد اما تحریم و نخریدن آن کالاها از سوی مردم راهکار نبوده و دولت و وزارت صنعت و معدن و ارگان های نظارتی موظف به نظارت بر آن هستند تا با روش های صحیح مانع از افزایش ها شوند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار