آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۴۹۷۲
استاندار آذربایجان غربی:

دانشگاه‌ها در راستای رفع مشکلات دستگاه‌های اجرایی راهکار علمی ارائه دهند

استاندار آذربایجان غربی گفت: دانشگاه‌ها به عنوان واحدهای علمی و پژوهشی در راستای رفع مشکلات دستگاه‌های اجرایی جامعه راهکار ارائه دهند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، وحید جلال زاده شب گذشته در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان در ارومیه تصریح کرد: دانشگاه ها با ارائه روش های علمی در تمامی زمینه ها می توانند به عنوان ابزار کمکی برای دستگاه های اجرایی در توسعه و رفع مشکلات جامعه نقش بسزایی داشته باشند.
 
وی با اشاره به شعار سال به نام «حماسه سیاسی و اقتصادی» و با تاکید بر اینکه حماسه سیاسی می تواند با امیدوار کردن مردم به کارآمدی نظام تحقق پیدا کند، ادامه داد: حضور گسترده مردم در صحنه های نظام و انقلاب همچون گذشته می تواند حماسه آفرینی های دیگر را برای کشور رقم بزند.
 
استاندار آذربایجان غربی درباره خلق حماسه اقتصادی در کشور نیز اظهار داشت: افزایش صادرات می تواند یکی از شاه کلید های خلق این حماسه بزرگ باشد و تولید کالاهایی مانند فرش نیز موثر در حماسه اقتصادی به شمار می رود.
 
جلال زاده اطلاع رسانی درست اتفاقات توسط رسانه ها و مطبوعات را از دیگر موارد حماسه ساز در عرصه های سیاسی و اقتصادی  عنوان کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار