آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۵۳۳۴
دستاوردهای نوروزی جهادگران دانشجو- 8

آموزش مهارت‌های فنی به جوانان منطقه قلعه‌گنج کرمان

جهادگران دانشگاه فنی انقلاب اسلامی در سفر نوروزی خود به منطقه قلعه گنج آموزش‌های فنی‌و حرفه‌ای مثل جوش‌کاری و برق‌کاری را به جوانان منطقه یاد دادند.
آموزش مهارت‌های فنی به جوانان منطقه قلعه‌گنج کرمان

محمد پیرای، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فنی انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» اظهار داشت: نوروز امسال 120 نفر از دانشجویان جهادگر دانشگاه فنی انقلاب اسلامی و برخی دانشجویان دانشگاه‌های آزاد واحد علوم تحقیقات، آزاد اسلامشهر، الزهراء و شهیدعباسپور و تعدادی از روحانیون حوزه علمیه قم و قزوین میهمان مردم منطقه قلعه گنج در جنوب کرمان بودند.

 

وی در خصوص ویژگی‌های منطقه قلعه گنج گفت: این منطقه شامل تعدادی روستاست که مردم به صورت کپرنشینی زندگی می کنند و از کوچکترین امکانات اولیه زندگی محروم هستند.

 

پیرای ساخت سرویس بهداشتی را یکی از خدمات جهادگران عنوان کرد و افزود: متاسفانه مردم روستاهای این منطقه سرویس بهداشتی و حمام نداشتند.


 مسئول بسیج دانشگاه فنی انقلاب اسلامی با اشاره به وضعیت سخت آب و هوایی منطقه قلعه گنج گفت: دانشجویان دمای حدود 50-40 درجه و در طوفان‌های شدید شن کار سخت و ساز را انجام می‌دهند؛اما متأسفانه هنوز فرهنگ‌سازی خوبی در خصوص استفاده از امکانات  انجام نشده است.


 وی همچنین گفت: در روستای چاه داد خدا مردم برای اولین بار برای خودشان غسالخانه ساختند که دانشجویان جهادگر کار برق‌کشی آن را انجام دادند.


 پیرای با اشاره به نفوذ دشمن در این مناطق گفت: متأسفانه موبایل در روستاهای قلعه گنج آنتن‌دهی ندارد ولی مردم ماهواره دارند وقتی از آنها می‌پرسیم این ماهواره را چگونه تهیه کردید، می‌گویند عده‌ای با ماشین آمدند و ماهواره برایمان نصب کردند و گفتند اینها هدیه نظام جمهوری اسلامی به شماست.


 مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فنی انقلاب اسلامی در ادامه بیان داشت: متأسفانه دشمنان می‌خواهند حتی در دورافتاده‌ترین روستاهای کشور هم نفوذ کنند؛ در حالیکه تلویزیون ایران در آنجا آنتن ندارد مردم از ماهواره استفاده می‌کنند.


 پیرای در خصوص عشق مردم به مقام‌معظم رهبری گفت: مردم روستاها به ما می‌گفتند لازم نیست برای ما کار عمرانی انجام دهید فقط یکبار اگر می‌شود بتوانیم مقام معظم رهبری را ببنیم یکبار سال 85 ایشان پیش ما آمدند هنوز خاطره‌اش در ذهنمان باقی مانده است.

 

وی اهدای بیش از 5000 جلد کتاب را از دیگر فعالیت‌های جهادگران عنوان کرد و گفت:‌ سعی کردیم کتاب‌های مختلف مذهبی، علمی، کودکان و درسی را بین مردم تقسیم کنیم.

 

مسئول گروه جهادی دانشگاه فنی انقلاب اسلامی با اشاره آموزش مهارت‌های فنی و حرفه‌ای به جوانان منطقه اظهار داشت: متاسفانه مردم منطقه برای انجام کارهای فنی‌شان از نیروهای فنی بندرعباس یا دیگر مناطق کشور استفاده می‌کردند در حالی که خودشان به راحتی می‌توانستند این مهارت‌ها را بیاموزند.

 

وی همچنین گفت:‌ در این سفر، آموزش‌های جوشکاری، برقکاری و لوله‌کشی توسط دانشجویان برتر رشته‌های فنی به آنها آموزش داده شد.

 

پیرای در  ادامه بیان داشت: ساخت مسجد، لوله‌کشی، برق‌کشی، انجام تعمیرات برق مدرسه شبانه‌روزی از دیگر کارهای عمرانی این گروه جهادی است.

مسئول گروه جهادی دانشگاه فنی انقلاب اسلامی با اشاره به مشکل کمبود بودجه گفت:‌ امسال اردوی  جهادی را با هزینه‌های شخصی خودمان و با قرض گرفتن پول از خانواده و اطرافیان برگزار کردیم و متاسفانه وعده‌های مسئولان برای ارائه بودجه محقق نشد.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد: در صورت عدم تخصیص بودجه مناسب مجبور می‌شویم اردوی جهادی دانشگاه را با وجود تمام محاسن و تاثیراتش تعطیل کنیم. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار