کد خبر:۲۳۵۶۱۹

دلایل سعیدی کیا برای عدم حضور در دولت دوم هاشمی، خاتمی و احمدی نژاد

کاندیدای احتمالی انتخابات با اشاره به اینکه ‌در دولت دوم موسوی و دولت اول هاشمی، احمدی‌نژاد و خاتمی حضور داشته‌ام، گفت: عدم حضور در دولت دوم این سه دولتمرد به دلیل...
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سعیدی‌کیا امروز در مجتمع علوم انسانی دانشگاه آزاد مشهد در جمع دانشجویان بیان داشت: دانشجویان در گرم‌کردن فضای انتخاباتی نقش موثری دارند و این در حالی است که فضای انتخاباتی کشور آن شور و نشاط را ندارد، بنابراین در این راستا دانشجویان باید فعالیت‌های لازم را انجام دهند.
 
وی با اشاره به اینکه شعار من در انتخابات «آرامش، انسجام ملی و همکاری جهانی در دولت انقلاب اسلامی» است، افزود: اساس اداره کشور باید براساس خط مشی انقلاب باشد و از تمام ظرفیت‌ها در این راستا استفاده شود. همچنین تمام کسانی که وفادار به انقلاب و دارای توانایی انجام مأموریت هستند، باید حضور داشته باشند.
 
 کاندیدای احتمالی دوره یازدهم انتخابات ریاست جمهوری در خصوص برنامه‌های خود در صورت پیروزی در انتخابات اذعان کرد: باز کردن میدان، ایجاد امنیت برای کارآفرینان، کاهش وابستگی بودجه عمومی به نفت، ایستادگی و مقاومت بر اساس الگوی اسلامی و ایرانی و استفاده از نقاط قوت دیگر دولت‌ها و کاهش نقاط ضعف آنان از جمله برنامه‌های من است.
 
در انتخابات به صورت کاندید مستقل شرکت خواهم کرد
 
سعیدی‌کیا با اشاره به اینکه عضو هیچ ائتلاف و جریانی نیستم و به صورت مستقل شرکت خواهم کرد، عنوان کرد: در حال حاضر تشکیل ائتلاف را زودرس می‌دانم، زیرا ائتلاف زمانی معنا می یابد که شورای نگهبان نظر قطعی خود را در خصوص کاندیداتوری اعلام کرده باشد و آن گاه است که بر اساس اصول روشن می‌توان ائتلاف تشکیل داد.
 
وی در خصوص نقاط قوت و ضعف دولت احمدی نژاد یادآور شد: از جمله نقاط مثبت این دولت اجرای برنامه هدفمندی یارانه‌ها، سفرهای استانی و حضور در بین اقشار مردم، پیشرفت‌های علمی، توجه به کارهای عمرانی و سامان‌دهی وضعیت سوخت بوده است.
 
 کاندیدای احتمالی دوره یازدهم انتخابات همچنین نقاط ضعف دولت را برشمرد و گفت: طرح‌های نیمه تمام، نابسامانی‌های اقتصادی، افزایش تورم، افت تولید و سرمایه‌گذاری، افزایش بیکاری و عدم کنترل بازار و همچنین به خوبی اجرا نشدن برنامه هدفمندی یارانه‌ها از جمله این نقاط ضعف هستند.
 
 صداقت، اصل زیربنایی کشورداری است
 
سعیدی کیا ادامه داد: صداقت، اصل زیربنایی کشورداری است و بسیاری از مشکلات حال حاضر براساس عدم صداقت می‌باشد. مردم از تمامی دولت‌ها خواستار صداقت و خدمت صادقانه هستند، بنابراین من نیز به عنوان شخصی که در بیشتر دولت‌ها حضور داشته و دارای نشان درجه یک سازندگی است، حاضر نیستم راستگویی را فدای ریاست جمهوری کنم.
 
وی بیان داشت: یکی از دلایل تشکیل اتحادیه اروپا ممانعت از میدان‌دار بودن آمریکا در عرصه بین المللی است که کشور ما می‌تواند از این فرصت جهت پیشبرد اهداف خود استفاده کند و با اتحادیه اروپا به نحو مطلوب وارد مذاکره شود.
 
 کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری  ادامه داد: عامل اصلی تحریم‌ها انرژی هسته‌ای است؛ البته ما طبق قانون عمل می‌کنیم و تنها نگرانی آنها احتمال ساخت بمب هسته‌ای توسط ماست که می توانیم با بهره گیری از یک دیپلماسی قوی در عرصه بین المللی پیروز میدان باشیم. بنابراین باید با منطق جلو برویم و در این زمینه نیازمند یک بسته سیاستی قوی هستیم تا به نتیجه مطلوب نائل شویم.

 
 
سعیدی کیا در خصوص روند هدفمندی یارانه‌ها اذعان کرد: هدفمندی یارانه‌ از اقدامات خوبی است که در حال حاضر در حال انجام است، منتهی در گام اول باید هدف برنامه زمان‌بندی شده و تیم مناسب مشخص شوند، در غیر این صورت با شکست مواجه خواهیم شد.

وی  افزود: یارانه دو دهک پایین جامعه باید به صورت نقدی پرداخت شود، اما برای بقیه افراد جامعه پرداخت یارانه نقدی سبب افزایش تورم می‌شود، بنابراین یک جایگزین مناسب باید صورت گیرد؛ به‌طور مثال از آنجا که تأمین اجتماعی از دغدغه‌های خانوارهای ایرانی است، بنابراین یک بیمه  تأمین‌اجتماعی قوی باید صورت گیرد تا این گونه مشکل تورم نیز برطرف شود.
 
قائل به خطوط سیاسی نیستم
 
کاندیدای دور یازدهم ریاست جمهوری با اشاره به اینکه قائل به خط و خطوط سیاسی نیستم، تصریح کرد: همین خطوط سیاسی باعث شده است که عده ای از افراد کارآمد در میدان خدمت حضور نداشته باشند، این در حالی است که همه افراد وفادار به انقلاب و رهبری و کسانی که تابع قانون و ارزش‌های اسلامی در عمل هستند، صلاحیت حضور در دولت را دارند.
 
سعیدی ‌کیا با اشاره به حضور 40 میلیونی مردم در انتخابات 88 و حماسه‌آفرینی آنان گفت: با اشتباهاتی که برنده و بازنده انتخابات 88 مرتکب شدند، فتنه شکل گرفت و پیش رفت و مردم و رهبر انقلاب با حضور خود در صحنه، باعث شکست عوامل فتنه شدند. بنابراین مردم پیروز اصلی میدان بودند.
 
وی با اشاره به اینکه در خصوص تورم دو نکته گرانی و گران‌فروشی حائز اهمیت هستند، عنوان کرد: ‌عدم نظارت کافی بر بازار این دو عامل را پدید آورده است.
 
کاندیداتوری احتمالی دور یازدهم انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: اقتصاد کشور از چند مشکل اساسی رنج می‌برد که عبارت‌ از افت تولید، افت سرمایه‌گذاری افزایش تورم و افزایش نقدینگی است.
 
سعیدی کیا با تأکید بر اینکه ایجاد بستر امن برای سرمایه‌گذاری عامل افزایش تولید است،  افزود:  در خصوص نفت باید یک جراحی اقتصادی صورت گیرد، زیرا بخش عمده‌ای از سرمایه نفت صرف هزینه‌های جاری می‌شود و این در حالی است که نفت به آیندگان نیز تعلق دارد. بنابراین طبق قانون 20 درصد از درآمد نفت باید در صندوق بودجه سرمایه گذاری شود تا در زیرساخت های کشور بتوان از این سرمایه‌گذاری بهره برد و چنانچه این سرمایه‌گذاری صورت گیرد سالانه شاهد ایجاد یک میلیون شغل خواهیم بود که همین عامل هم باعث افزایش تولید می‌شود و هم بیکاری را کاهش می‌دهد.
 
تمام اقدمات باید بر پایه فرهنگ صورت گیرد
 
وی با تأکید بر اینکه هر اقدامی در کشور باید برپایه برنامه فرهنگی صورت گیرد، بیان داشت:‌ تمام کشورها را با مسائل فرهنگی ارزیابی می‌کنند ،بنابراین ما نیز باید به این اقدامات فرهنگی توجه داشته باشیم و با توجه به اینکه دیگران برخی بزرگان کشور را برای خود تاریخ‌سازی کرده‌اند، باید به این مهم حتما توجه شود و تمام فعالیت‌های سیاسی و اقتصادی در بستر فرهنگ انجام شوند و از صنایع وابسته به فرهنگ حمایت شود.
 
وزیر اسبق مسکن و شهرسازی راه‌های دیگر توسعه را رسیدگی به محرومین و توجه به عدالت دانست و گفت: در دولت هاشمی کشور با 50 درصد تورم مواجه بود، زیرا پیشرفت از راه توسعه شروع شد و به محرومین توجه نشد، بنابراین چنانچه کشور به پیشرفت نرسد عدالتی به وجود نخواهد آمد؛ هر حرکتی برای رشد و توسعه انجام شود باید در راستای عدالت صورت گیرد.

 
سعیدی کیا با اشاره به اینکه از هر امکانی برای رشد کشور بهره خواهم گرفت، گفت: یکی از شاخصه‌های اقتصاد مقاومتی را رابطه اقتصادی با دیگر کشورها می‌دانم و توریسم یکی از موتورهای محرک اقتصادی است، زیرا با افزایش گردشگری علاوه بر اینکه شاهد نفع اقتصادی خواهیم بود، منافع سیاسی کشور نیز همراه آن خواهد بود، زیرا گردشگران فرهنگ و رسومات مردم ایران را بازگو خواهند کرد.
 
وی در پایان با اشاره به اینکه در تمامی دولت‌ها حضور داشته است، اظهار کرد:‌در دولت دوم موسوی و دولت اول هاشمی رفسنجانی، احمدی‌نژاد و خاتمی حضور داشته‌ام و این عدم حضور در دولت دوم این سه دولتمرد، مرزبندی‌های مرا در خصوص آنان نشان می‌دهد.
 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار