به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، منصور قمشه در گردهمایی سراسری مدیران کل این نهاد با اشاره به بخش تأمین اجتماعی در لایحه بودجه گفت: مجموعاً در ارتباط با امور حمایتی، توان بخشی و توانمند سازی 46 هزار و 300 میلیارد ریال در نظر گرفته شده که نسبت به سال گذشته حدود 8/14 درصد افزایش داشته است.
وی بیشترین میزان رشد در اعتبارات این نهاد را مربوط به امنیت غذا و تغذیه با 138 درصد معرفی کرد و یادآورشد:کمک به تأمین سلامت نیازمندان با 54 درصد و بیمه اجتماعی حدود 12 درصد رشد داشته است.
کاهش 21 درصدی اعتبارات این نهاد در بخش حمایتهای اجتماعی
قمشه به کاهش 21 درصدی اعتبارات این نهاد در بخش حمایتهای اجتماعی اشاره کرد و افزود: اعتبارات حوزه اشتغال و کارآفرینی این نهاد حدود 5/5 درصد کاهش داشته است.
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به حفظ استقلال جایگاه کمیته امداد همچون سنوات گذشته،مستقل بودن ردیف بودجه این نهاد را مورد تاکید قرار داد.
وی به ارائه 24 پیشنهاد بودجه ای این نهاد به کمیسیون های تخصصی مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و افزود:برخی از موارد پیشنهادی شامل مبلغ 30هزار میلیارد ریال جهت اجرای بند ج ماده 39 قانون برنامه پنج ساله توسعه اقتصادی اجتماعی کشور مبنی بر توانمندسازی خانواده های تحت حمایت این نهاد از تسهیلات قرض الحسنه بانکی، تامین اعتبار بند ک ماده 20 برنامه پنج ساله جهت ثبت نام رایگان دانشجویان خانواده کمیته امداد،کمک به تکمیل 170پروژه عمرانی نیمه تمام مددجویی و بخشودگی 420 میلیارد ریال از اقساط معوقه بانکی طرح بهسازی مسکن روستایی مددجویان،استفاده از 4 درصد از منابع تسهیلات صندوق توسعه ملی در بخش صنعت و کشاورزی به منظور کمک به اشتغال خانواده های تحت حمایت، افزایش 12 درصدی مستمری خانواده های تحت حمایت،کمک به تامین جهیزیه 50 هزار دختر تحت حمایت است.