گزینه جبهه پایداری برای انتخابات گفت: در صورتی که هاشمی وارد عرصه انتخابات شود، شکست او از شکست انتخابات 84 هم سنگینتر خواهد بود.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، کامران باقریلنکرانی در نشست انتخاباتی خود با بیان اینکه حضور در انتخابات و پیروزی در آن را محتمل می بینم، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا حمایت شما از احمدی نژاد اشتباه بود یا خیر گفت: آرای مردم در جمهوری اسلامی تصنعی نیست و انتخابات گذشته نشان دهنده این موضوع بوده است، اما نقطه بحث، انتخابات 88 است؛ زیرا گروهی تصمیم گرفتند به دلیل شکست در انتخابات معارضت خود را با نظام نشان دهند که این نقطه تلخ هیچ گاه از حافظه مردم پاک شدنی نیست؛ زیرا این افراد به دلیل منافع شخصی قانون را زیر پا گذاشتند و از هیچ کاری دریغ نکردند، در صورتی که اگر قبل از انتخابات مصاحبه ای می کردند، ادعای پیروی از ولایت فقیه را داشتند و معقتد بودند که مصلحت کشور را بر هر چیزی ترجیح می دهند، به همین دلیل 40 میلیون رایای که به صندوق ریخته شد به دلیل اعتماد و تحکیم نظام از سوی مردم بود.
وی در ادامه افزود: اگر بین چهار کاندیدای گذشته، دوباره انتخابات صورت گیرد، رای ما مجدداً احمدی نژاد خواهد بود؛ البته با وجود همه مشکلاتی که اکنون با او داریم، اما اینکه فردی سمت پرچمداری از ارزش ها را برعهده می گیرد، اما بعداً سخنی مقابل آن می گوید، ایراد از آن ارزش ها نیست.
این کاندیدای احتمالی ادامه داد: مهم ترین تضمین دولت آینده من امر به معروف و نهی از منکر است و در این رابطه مسئولان باید از مسیر درست نقد شوند تا انحرافی ایجاد نشود؛ زیرا خطر در برابر همه وجود دارد و تنها راهی که دین برای ما قرار داده امر به معروف و نهی از منکر است.
لنکرانی درباره مهندسی انتخابات از سوی سپاه گفت: متاسفانه در برخی مواقع جریان هایی با هدف تخریب شکل می گیرد، در صورتی که سپاه به عنوان پاسدار انقلاب اثرگذاری بسیاری داشته است، اما آنچه که مورد تاکید رهبری است این است که سپاه به عنوان مصداق سیاسی دخالت نکند و نکته قابل توجه این است که میثاق سپاه اجرا شدن مشی رهبری است و در این رابطه ورود مصداقی نخواهد داشت، بنابراین این گونه حملات به سپاه را ناجوانمردانه و غیر صحیح می دانم.
وی درباره منابع مالی جبهه پایداری ابراز داشت: جبهه پایداری در این زمینه شفاف عمل می کند؛ زیرا جبهه پایداری جبهه گفتمانی است و حزب سیاسی نیست؛ ما روی گفتمان تاکید و باور داریم و افراد را به دلیل شایستگی می پذیرم.
این کاندیدای احتمالی در ادامه افزود: یکی از برنامه های من در دولت آینده پیشنهاد اصلاح قانون انتخابات است تا هر کسی که داوطلب انتخابات می شود ریز هزینه هایش را مشخص کند، اما برخی افراد از جبهه پایداری وقتی برای حضور در جلسات با هزینه های خود به تهران می آیند، در زمان بازگشت به ما کمک های مالی هم می کنند.
لنکرانی درباره مشکلات گرانی مسکن خاطرنشان کرد: ریشه مشکلات اقتصادی بر پایه دو سال گذشته نیست و مهم ترین عامل در افزایش قیمت مسکن بورس سازی و پیش فروشی ها در فضا و هواست که افزایش قیمت را به دنبال داشته، به عنوان مثال شورای شهر تهران در برخی از مناطق طرح ساخت آپارتمان چهار طبقه به بالا را ممنوع می کند، اما شاهد برج سازی در آن مناطق هستیم.
وی درباره موضوع دارو ابراز داشت: یکی از مهم ترین مشکلات در این زمینه بازگشت به انحصار در زمینه واردات دارو است؛ تلاش هایی صورت گرفته تا انحصار در واردات دارو لغو شود که در موج اول تحریم ها در سال 87، ما کمترین مشکل را در تامین مواد اولیه دارو داشتیم، اما در ادامه فکر کردند اگر این موضوع را به شرکت ها محدود کنند، بهتر می شود که این گونه نشد؛ مشکلاتی هم در زمینه تامین ارز وجود داشت، به طوری که هم مکمل ها و هم داروهایی که جان فرد را نجات می دهند، حجم زیادی از واردات را به خود اختصاص می دهند.
این کاندیدای احتمالی درباره برخی راهکارها در زمینه مشکلات دارو تصریح کرد: در بودجه 92 در خصوص دارو، موضوع پرداخت یارانه مطرح شده است که نرخ ارز نرخ معمول خواهد بود و باید در دارویی که به دست مصرف کننده می رسد امکان تامین هزینه از طریق بیمه یا یارانه تعریف شود.
لنکرانی در پاسخ به مذاکره با آمریکا به عنوان راهکاری برای حل مشکلات اقتصادی گفت: اگر خیال می کنید که مذاکره با آمریکا مشکلات اقتصادی ما را حل می کند، در اشتباهید؛ زیرا نگاه آمریکا به ایران عمدتاً سیاسی است و آنچه که در پروسه سیاسی از سوی آنان مطرح می شود زیر سوال بردن اقتدار سیاسی ایران می باشد و این نشان دهنده این موضوع است که آمریکایی ها بنای تعامل با ما را ندارند و به دنبال مهار اندیشه انقلاب در جهان هستند.
وی در ادامه افزود: ارتباط با آمریکا به عنوان راه حل مشکلات اقتصادی ساده انگارانه است؛ اگر آمریکا قدرت حل مشکلات اقتصادی را داشت، اکنون این کشور روند نزولی اقتصادی را طی نمی کرد؛ باید توجه داشت که اقتصاد ایران ظرفیت های مهمی دارد و بر طبق پیش بینی های خود آنان اگر این روند ادامه پیدا کند، بیش از اینکه برای ما مضر باشد، برای آنان ضرر خواهد داشت.
گزینه جبهه پایداری برای انتخابات با بیان اینکه ما باید برای حل مشکلات اقتصادی، با بازاریابی اقتصادی، هزینه های تحمیل شده بر بودجه را حذف کنیم، تصریح کرد: دولت باید معشیت کارکنان خود را بهبود ببخشد؛ باید توجه داشت که در سیاست خارجه ایران در سطح جهان، مذاکرات با آمریکا قدرت اثرگذاری ما را کم می کند و ارتباط خارجی ما باید در جهت قطب های جدید باشد.
لنکرانی درباره این سوال که آیا شما به نفع جلیلی کنار می روید، گفت: یکی از جنبه هایی که جبهه پایداری برای دولت یازدهم تهیه کرده، این است که من به همراه گروه نخبگان برای حل مشکلات، برنامه های عملیاتی تری داشته باشم که در آینده آن را ارائه می کنم؛ همچنین حضور در فضای انتخاباتی باید حضور مومنانه و عمل به وظیفه باشد و در این خصوص دوستانی که فکر می کنند، می توانند حضور داشته باشند، وارد شوند؛ در این میان برخی از افراد تمایل به حضور نداشتند، اما با قرارهایی که با آنها داشتیم، مقرر شد تا در آینده از همکاری آنان استفاده کنیم، بنابراین در این رابطه احساس رقابت نمی کنیم.
وی درباره هجمه به شورای نگهبان گفت: کسی که برای حضور در رقابت انتخاباتی حاضر می شود باید با علم به رویکرد شورای نگهبان باشد؛ زیرا این شورا از شش نفر از روحانیون و شش نفر حقوقدانان تشکیل شده، بنابراین اینکه تلقی شود قوانین شورای نگهبان بی معنا می باشد، بی توجهی به واقعیات است؛ زیرا ملاک عمل شورای نگهبان موازین شرعی و قانونی است و می توان به عنوان نقطه ثقل به آن توجه کرد.
گزینه جبهه پایداری برای انتخابات در ادامه درباره تخریب جبهه پایداری ابراز داشت: طبیعی است که هر کسی خود را در معرض افکار عمومی قرار می دهد، مورد انتقاد قرار گیرد، اما مطرح کردن چیزهایی که به نوعی توهین آمیز است باعث وهم آن رسانه هم می شود.
این کاندیدای احتمالی درباره حضور کاندیداها و ائتلاف های متعدد گفت: صرف حضور کاندیداهای متنوع را بد نمی دانم؛ زیرا راه گشا است، اما مشکل این است که حضور این افراد تصنعی باشد، در این صورت، با توجه به اهمیت انتخابات آینده، افراد باید با بیان متمایز حضور پیدا کنند تا مردم اجازه انتخاب داشته باشند و باید توجه داشت که نظرسنجی و رای گیری به این شکل کار را پیچیده می کند.
لنکرانی درباره حضور هاشمی در انتخابات تصریح کرد: حضور او از یک جهت به شفاف شدن کمک خواهد کرد؛ زیرا برخی از افراد تفاوت جدی با دیدگاه های هاشمی ندارند؛ درباره حضور هاشمی احساس دوگانه دارم اگر از دیدگاه عقل به مسئله نگاه کنیم او 79 سال سن دارد و پذیرفتن بار مسئولیت کشور برای او بسیار سنگین است و هاشمی باید به سمت مشاوره که از سوی رهبری دریافت کرده و حضور در مجمع تشخیص پایبند باشد، اما اگر بر اساس شور و نشاط سخن بگوییم اگر او وارد عرصه انتخابات شود شکست او از شکست انتخابات 84 هم سنگین تر خواهد بود.
گزینه جبهه پایداری برای انتخابات در پایان درباره طرح پزشک خانواده خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما این بود که این طرح انجام شود و خوشحال هستیم که عده ای را تحت عنوان پزشک روستایی قرار دادیم و به دنبال این هستیم که برای اجرای پزشک خانواده شهری هم اقداماتی را انجام دهیم، اما نکته ای که هست این طرح در استان های معدودی در حال اجرا شدن است و در صورت تکمیل نشدن، این طرح به صورت تصنعی و تشریفاتی خواهد ماند و امیدواریم این طرح در دولت آینده حقوق مردم و حقوق پزشکان را تامین کند.