به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»، امیر خوراکیان با بیان اینکه در این فرهنگسرا دستاوردهای مدیریت شهری تهران در حوزه کتاب و کتابخوانی معرفی خواهد شد گفت: برنامه های این فرهنگسرا در قالب بخش های نمایشگاهی، نمایش های میدانی، کارگاه های آموزشی و تخصصی، مسابقات کتابخوانی و عضویت در کتابخانه های سازمان در سطح پایتخت ارائه می شود.
وی به ثبت نام عمومی مخاطبان در کتابخانه ها با 50 درصد تخفیف اشاره کرد و گفت: در حاشیه برنامه های اصلی این فرهنگسرا گروه های هنری ویژه برنامه هایی را برای کودکان برگزار خواهند کرد. همچنین برنامه قصه خوانی برای کودکان از سوی مادران برگزیده جشنواره مادران قصه گو اجرا می شود.
خوراکیان نمایش های خیابانی و شاهنامه خوانی را از دیگر برنامه های فرهنگسرای کتاب برشمرد و گفت: در این فرهنگسرا ضمن دعوت از نویسندگان، شعرا و مسئولان فرهنگی، از تمبر دستاوردهای شهرداری تهران در زمینه توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی پایتخت رونمایی می شود.
وی برگزاری کارگاه های تخصصی در زمینه داستان نویسی، قصه گویی و شیوه های مطالعه را از جمله برنامه های کارگاهی این فرهنگسرا اعلام کرد و افزود: ویژه برنامه «کتابت را قورت بده» برای آموزش مهارت های مطالعه در ده دقیقه و مسابقه «یک صوت یک کتاب» در فرهنگسرای کتاب برگزار خواهد شد.
خوراکیان معرفی نرم افزار کتابخانه ها، ارسال بلوتوث نقشه کتابخانه ها و مراکز فرهنگی هنری سازمان و کلیپ های کتاب و کتابخوانی، برگزاری مسابقات حضوری، پیامکی و اینترنتی کتابخوانی و طراحی و تولید محصولات فرهنگی ویژه را از دیگر برنامه های چهارمین فرهنگسرای کتاب عنوان کرد و گفت: در حاشیه این فرهنگسرا همانند سالهای گذشته خیابان هنر فعال خواهد بود.
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: در این فرهنگسرا کلیه معاونت های شهرداری تهران در غرفه های اختصاصی دستاوردهای خود را در زمینه مطالعات، انتشارات و ارتقاء فرهنگ کتاب و کتابخوانی ارائه می کنند.
فرهنگسرای کتاب همزمان با بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در ضلع شرقی محل مصلای امام خمینی(ره) در خیابان شماره 14 و در فضایی بالغ بر 800 متر مربع از یازدهم تا بیست و یکم اردیبهشت ماه از ساعت 9 تا 20 برپا می شود.