آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۶۷۱۹
روحانیت در قاب سینما، بایدها و نبایدها - 2

زمانی: سینمای ما تا شناخت حوزه و روحانیت خیلی فاصله دارد

کارشناس ادبی کشور گفت: ورود به زندگی روحانیت در سینما، یک ایده نو است و فعلاً نمی‌توان با چند اثر در این حوزه اظهارنظر کرد. سینمای ما ...

حجت الاسلام جواد محمدزمانی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: ورود به عرصه زندگی روحانیت در سینما یک ایده نو و جدید است و فعلاً نمی‌توان با چند اثر در این حوزه اظهارنظر کرد، مثلاً فیلم «زیر نور ماه» اثر موفقی در این زمینه بود، اما سینمای ما تا شناخت حوزه علمیه و روحانیت، خیلی فاصله دارد.

 

وی خاطرنشان کرد: چیزی که سینما از روحانیت برداشت کرده، هنوز با اصالت‌های آن فاصله دارد، آن هم با توجه به پیشینه 1000 ساله حوزه علمیه و دغدغه‌های یک روحانی که مطلب مهمی است.

 

این شاعر آیینی ادامه داد: یکی از دلایلی که سبب شده سینما نتواند در عرصه روحانیت موفق ظاهر شود این است که کارهای پژوهشی در این زمینه برای شناخت روحانیت کمتر انجام شده است؛ اگر کار پژوهشی صورت گیرد و در اختیار کارگردان، فیلمنامه نویس و برنامه ساز قرار بگیرد تا سینما بتواند با شناخت کافی روحانیت پا به این عرصه بگذارد، آثار مناسبی در این زمینه تولید خواهد شد.


محمدزمانی در خصوص فیلم «رسوایی» نیز گفت: به نظر من فیلم «رسوایی» مانند سایر آثار ده‌نمکی فیلم ضعیفی است، فیلم باید دارای ساختار و فیلمنامه قوی باشد، اما در فیلم رسوایی کارگردان صرفاً خواسته کاری را انجام دهد که نو و بدیع باشد، اما نتوانسته از پس ایده به خوبی برآید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار