به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، مهدی امیری با بیان اینکه حوزه کاری و کارهای انجام شده در این نهاد مقدس است،گفت: ما قدر نظارت و نعمت آن را در کمیته امداد امام(ره) می دانیم و این اعتماد ارزشمند است.
وی با بیان اینکه نظام تفکر در کمیته امداد امام خمینی(ره) متحول شده و با رویکرد علمی و نوین، همخوان با دریافت های روز دنیا پیش می رود، افزود:هم از حیث نظارت سخت افزاری و هم از حیث نظارت نرم افزاری دلالت بر تقویت دارد و تدوین این سیاست کاری می تواند برای سایر سازمانها الگوی مفیدی باشد.
معاون نظارت و بازرسی امور سیاسی،قضایی و امنیتی سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه رویکرد سازمان بازرسی کل کشور این است که جایگاه کمیته امداد امام(ره) تقویت شود، ادامه داد: با توجه به شرایط خاص کشور در حال حاضر با توجه به انتقال دولت و انتقال قدرت، ما وظیفه کاهش دغدغه مردم نسبت به شرایط پیش رو را داریم که در این شرایط، مددجویان بیشترین خسارت را متحمل می شوند که بر این اساس وظیفه داریم نحوه به حداقل رساندن دغدغه ها را شناسایی و با همکاری یکدیگر درحمایت و یاری محرومان با جدیت و سرعت اقدام کنیم.
امیری در ادامه سخنان خود به بحث اعتماد سازی این نهاد در کل جامعه و جامعه هدف در دریافت وجوهات و صدقات و اشاعه این فرهنگ اشاره کرد و افزود: به لحاظ امنیت نیاز است بهترین روش پیش گرفته شود؛به منظور بالفعل کردن ظرفیت صدقات بایستی تفکر کرد. نوع دوستی فطرت الهی است؛اما برخی به آن آگاه نیستند؛ استفاده از روابط عاطفی و نوع دوستی به درآمدزایی ناشی از قید دینی منتهی می شود .
وی با تاکید بر اینکه کمک از باب نوع دوستی را با هنرمندی، اعتقادی کنیم، اظهار کرد: بر این اساس فرهنگ سازی را نیز به طبع آن می توان ایجاد کرد.پیوند بین علمای دین و جامعه شناسان می تواند نقش موثری را در فرهنگ دینی و جامعه ای بوجود آورد تا در این عرصه از طریق اعتمادسازی خدمات بهتری به جامعه هدف ارائه شود.