به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سید امیر فاتح وحدتی با بیان اینکه یکی از معضلات زندگی شهری که در سالیان اخیر با افزایش تراکم جمعیتی در شهرهای کشور به ویژه کلان شهرها ی کشور نمود، پیدا کرده مشکل آلودگی صوتی است؛ گفت: در طرح کاهش آلودگی صوتی کشور بررسی نقاط همتراز و نقشه آلایندگی صوتی شهرها دیده شده است و بدین لحاظ استانداردهایی برای بهبود کیفی فضاهای زیستی در شهرها تدوین شده است که برای تمامی مولدین آلودگی صدا مثل خودروها، موتورسیکلت، کارخانجات لازم اجرا است.
وی افزود: آلودگی صوتی در سه بخش آلودگی صوتی نقطهای، خطی، ناحیهای قابل تفکیک است که اگر به صورت مستمر و با فرکانسها بیش از حد تحمل به محیط زیست اعم از گیاه، جانور و انسان وارد شود میتوانند تاثیراتی در متابولیسم و بهداشت سلامت انسانها و سایر موجودات داشته باشد.
رئیس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم افزود: برای کاهش اثرات آلودگی صوتی نیز تمهیداتی رایجی در کشورهای دنیا از جمله دیوارهای صوتی، صوت شکن و عایقهای صوتی برای کارخانجات و همچنین ضربه گیر و فیلترهای صوتی ایجاد شده است.
به گفته وحدتی، امواج فیزیکی از دیگر آلایندههای امروز زندگی شهری ناشی از استفاده ابزارهای تکنولوژیکی مخابراتی، رادیو و تلویزیونی است.
وی خاطر نشان کرد: برای محافظت و عدم آلایندگی این امواج استانداردهایی در دنیا وضع شده است که کشور ما نیز آنها را جهت رعایت به مبادی ذیربط اعلام کرده است.