آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۸۶۷۵
با موضوع «بررسی پیامدهای گرم‌ شدن جهان»

کنفرانس بین‌المللی مدل‌سازی آب و خاک در کرمان در حال بر گزاری است

کنفرانس بین‌المللی مدل‌سازی آب و خاک با موضوع «بررسی پیامدهای گرم‌ شدن جهان» در کرمان در حال برگزاری است.

بهرام بختیاری در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو » در کرمان، گفت: مدل‌سازی تبخیر در روابط آب و خاک، پیامد‌های گرم شدن جهانی بر کشاورزی، کمی‌سازی ریسک خشکسالی کشاورزی، کاربرد مدل‌های زراعی در مدیریت محصول و تحلیل‌های اقتصادی، روش‌های داده‌کاوی در مدل‌سازی محصول، کاربرد نرم‌افزارها و فناوری‌های نوین در مدل‌سازی زراعی، مدل‌های شبیه‌سازی و سیستم‌های تصمیم‌گیری، کاربست مدل‌های جوی اقیانوس در تولید ورودی‌های مدل‌های زراعی، مدل‌های گرد و غبار و عملکرد، مدل‌های هیدرولوژیک و هیدرومتئورولوژیک از محورهای این همایش دو روزه است.


دبیر اجرایی دومین کنفرانس بین‌المللی مدل‌سازی آب و خاک افزود: کنفرانس بین‌المللی مدل‌سازی گیاه، آب، خاک و هوا به منظور یافتن راهکارهای اجرایی و عملیاتی این اهداف در جهت توسعه پایدار کشاورزی برگزار می‌شود.

 

وی بیان کرد: پیامدهای گرمایش جهانی ناشی از تشدید فعالیت‌های صنعتی است که این موارد در کنفرانس بین‌المللی مدل‌سازی گیاه، آب، خاک و هوا در کرمان بررسی می‌شود.


بختیاری با اشاره به پیامدهای گرمایش جهانی ناشی از تشدید فعالیت‌های صنعتی و تغییر الگوهای کاربری اراضی ادامه داد: محققان با ارزیابی تغییرات اقلیمی، عوامل مؤثر بر این تغییرات را شناسایی کرده و با ارائه روش‌های پیش‌آگاهی، امکان بررسی واکنش گیاهان به شرایط اقلیمی آینده را فراهم می سازند.


عضو هیئت علمی دانشگاه باهنر تصریح کرد: تلاش شده تا فرآیندهای مختلف مربوط به رشد و عملکرد گیاهان، موازنه آب ـ خاک و متغیرهای هواشناسی، با بهره‌‌گیری از معادلاتی ریاضی در قالب یک مدل شبیه‌سازی گیاه، آب، خاک و هوا برای پیش‌یابی تاثیرات محیط بر گیاه، خاک و آب کمی شود و مورد استفاده قرار گیرد.

 

وی افزود: 300 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده که بر اساس نظر کمیته داوری 200 مقاله پذیرفته شد که طی دو روز به صورت شفاهی و پوستر برای علاقه مندان به این حوزه ارائه می‌شود.


لازم به ذکر است، کنفرانس بین‌المللی مدل‌سازی آب و خاک با موضوع «بررسی پیامدهای گرم‌ شدن جهان »که از 18 اردیبهشت آغاز شده به مدت دو روز در کرمان برگزار می شود. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار