آخرین اخبار:
کد خبر:۲۳۸۷۷۳
کوچک‌زاده در دانشگاه شیراز:

الان که علامه مصباح فرمودند لنکرانی، من هم قبول کردم

نماینده مردم تهران در مجلس درباره کاندیدای جبهه پایداری گفت: قبل از اعلام جبهه پایداری در حسینیه سیدالشهدا (ع) نظرم را در وبلاگم نوشته بودم اما الان علامه مصباح فرمودند لنکرانی و من هم قبول کردم.

 به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، مهدی کوچک‌زاده عصر امروز در نشستی در تالار مصطفوی ساختمان مدیریت دانشگاه شیراز که توسط بسیج دانشجویی علوم پزشکی شیراز برگزار شد، به بیان «نقش مردم در جمهوری اسلامی» پرداخت.

 

وی نقش مردم در نظام جمهوریت گفت: امام خمینی (ره) گفتند میزان رای ملت است و نقش ملت را در حکومت اسلامی پر معنا و حیاتی است.

 

نماینده مردم تهران در مجلس  ادامه داد: شخصی بعد از انتخابات 88 آمد و حدیثی از پیامبر نقل کرد که مضمون آن این بود:«یا علی اگر بعد از من به مردم با تو بیعت کردند بپذیر و اگر مردم همراهی تو را نکردند سکوت کن»؛بعضی ها می خواستند با این ترفند ها استوانه اصلی نظام را سست کرده و هر کاری که دلشان خواست بکنند.

 

کوچک زاده گفت: آیا آن روز این آقایان کور بودند و 40 میلیون رای مردم به مشروعیت نظام و ولایت فقیه را ندیدند؟ شما چه کاره بودید که به حرف آنها اصالت بدهید؟ آن روز اگر مردم علی (ع) را نخواستند، عمار او را می خواست و اگر گیرم در سال انتخابات ریاست جمهوری دهم 13 میلیون هم ضد نظام بودند باز هم شما باید نقش عمار را بازی می کردید نه به حرف دشمن اصالت بدهید!!

 

وی درباره کاندیدای جبهه پایداری گفت: قبل از اعلام جبهه پایداری در حسینیه سیدالشهدا (ع) نظر بنده در وبلاگم نوشته بودم اما الان علامه مصباح فرمودند لنکرانی و من هم قبول کردم.

 

نماینده مردم تهران  درباره حاشیه های دولت گفت: شاخص ها و شاغول انحراف چیست؟ عده ای که خود از چشم مردم طرد شده بودند آمدند و جریانی را به اسم جریان انحرافی درست کردند.

 

عضو کمسیون آموزش مجلس افزود: اشکالی که به احمدی نژاد وارد است همین حرکات او هست که چرا مشایی را با خود به سفر استانی می برد؟ مگر وی در دفتر جنبش عدم تعهد که فرصت استثنایی برای ما هست کم کار دارد که با دولت به این استان و آن استان می‌رود؟

 

کوچک‌زاده دلیل تغییر احمدی نژاد 84 و 88 و الان را نیز گفت: احمدی نژاد از قبل از انتخابات 88 به بعد با انبوهی تهمت و انتقاد های تند مواجه شد و این تبعاً بر او تاثیر می گذارد.

 

وی ادامه داد: یکی دیگر از این دلایل رای بالای 24 میلیون نفر بود که احتمالا موجب غرور او شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار