به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، محمد صادق مفتح قائم مقام وزیر و معاون توسعه فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیکی وزیر صنعت، معدن و تجارت در نشست خبری همایش هفتمین همایش ملی و نخستین همایش بین المللی و نیز دومین نمایشگاه تخصصی تجارت و اقتصاد الکترونیکی به ذکر توضیحاتی در خصوص این رخداد پرداخت و خاطرنشان کرد: در این همایش نقشه راه تجارت و اقتصاد الکترونیکی رونمایی میشود.
وی افزود: برای جاری شدن اقتصاد و تجارت الکترونیک در تمام نهادها و سازمانهای کشور برنامههایی را تدوین کرده و مورد اجرا گذاشتهایم.
معاون توسعه فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیکی وزیر صنعت با اشاره به اینکه با الکترونیکی شدن اقتصاد و تجارت، هزینههای تمام شدهی بنگاههای اقتصادی کاهش مییابد، اظهار داشت: تولید تجارت الکترونیک یکی از نیروهای افزایش اشغالزایی در کشور خواهد شد؛ که علاوه بر کاهش اتلاف وقت، زمینه ساز توسعهی همه جانبه در کشور نیز میشود.
مفتح افزود: در شش همایش قبلی زیر ساخت های توسعه تجارت الکترونیکی به عنوان ارزان ترین شیوه اشتغال و کم هزینه ترین روش مبادله تجاری با شناسایی مشکلات توسعه فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیکی بررسی و تبیین شده است.
وی به رونمایی نقشه راه تجارت الکترونیکی در هفتمین همایش تجارت و اقتصاد الکترونیکی اشاره کرد و گفت: تدوین شاخص های توسعه تجارت و اقتصاد الکترونیک برای سنجش این توسعه، مهمترین محور اصلی این همایش را تشکیل می دهد.
در ادامه، علی حکیم جوادی معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات کشور، گفت: امیدواریم دستاوردهای این همایش و رونمایی از بخشهای مختلفی که قرار است در حاشیهی این نمایشگاه انجام شود ما را در دسترسی به اهدافی که در راستای برقراری دولت الکترونیک دنبال میکردیم یاری کند.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، وجود بیش از 140 میلیون کارت بانکی درکشور را از علل مهم انجام زیرساخت های تجارت الکترونیکی و فرهنگسازی در میان مردم بیان کرد.
جوادی گفت: بر اساس آماری که تا به امروز منتشر شده است نزدیک به 18 درصد تولید ناخالص ملی( یک پنجم آن) با تجارت الکترونیکی انجام می شود که این درصد بیشتر خواهد شد.
وی افزود: با توجه به ترسیم همه زیرساخت ها و عوامل مربوط به آن در نقشه راه ، باید 80 درصد گردش پول داخل کشور الکترونیکی شود.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: الکترونیکی شدن همه مراحل از ابتدای شکل گیری کسب و کار تا مرحله ای که محصول به دست مشتری یا کاربر می رسد در دستور کار قرار دارد تا موجب صرفه جویی در زمان و کاهش هزینه و ترافیک شود.
وی افزود: از 450 مقاله رسیده به دبیرخانه ، 120 مقاله برای ارائه در هفتمین همایش ملی و نخستین همایش بین المللی تجارت و اقتصاد الکترونیکی انتخاب شده است.
جوادی تشکیل دوره های تخصصی برای توسعه بیمه الکترونیکی و گردشگری الکترونیکی را از برنامه های این همایش برشمرد.
گشایش نمایشگاهی تخصصی در زمان برگزاری این همایش از دیگر برنامه های این همایش است.
این همایش طی روزهای 29 - 30 - 31 اردیبهشت ماه 1392 در مرکز همایش های بین المللی برج میلاد برگزار خواهد شد،