به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» غلامحسین حدادعادل در نشست انتخاباتی خود عصر امروز در دانشکده حقوق دانشگاه تهران برگزار شد درباره فلسفه تشکیل ائتلاف گفت: فلسفه تشکیل ائتلاف سه نفر این بود که از تعدد اصولگرایان جلوگیری شود و اینکه وقتی تعدادی از اصولگرایان کاندیدا شوند ممکن است هیچ کدام پیروز نشوند بنابراین مقرر شد دو نفر کنار بروند و با سازوکارهای مانند نظرسنجی از آرا جامعه مطلع شویم و حتما یکی از سه نفر باید در مرحله نهایی معرفی شود و از ابتدا هم گفتهایم که در ائتلاف بر روی دیگران بسته نیست.
وی در باره حضور جلیلی گفت: باید دید که جلیلی آیا جهشی در آرا اش وجود دارد یا خیر و اگر وجود داشت ما سه نفر نمیتوانیم آن را نادیده بگیریم زیرا ما برای پیروزی جریان سیاسی کار میکنیم باید بدانیم که صحنه به سرعت درحال تغییر است و با ثبتنامهای روز آخر شکل صحنه کاملا تغییر کرد و در این راستا احتمال انصراف یا ائتلاف بسیاری وجود دارد و ممکن است به برخی دیگر این افراد اعلام تمایل کنند.
حداد عادل در باره به صحنه آمدن هاشمی و مشایی ابراز داشت: از نظر قانونی نمیتوانم مخالف باشم و کسانی که ثبتنام کردند بسیار عجیب است زیرا باید بدانیدکه از نظر سیاسی نه به هاشمی و نه به مشایی گرایش نداریم. سه ضلع اصولگرایان، اصلاحطلبان و جریان طرفدار دولت در مرحله ثبتنام حضور یافتند البته باید منتظر تأیید صلاحیتها ماند تا ببینیم طیفها چه شکلی پیدا میکنند.
وی درباره سیاست خارجهاش با احمدینژاد گفت: به طور کلی سیاست خارجی ایران تنش زا بودن نیست و دلیلی برای درگیری با کشورهای دیگر وجود ندارد اما باید توجه داشت که حکومت جمهوری اسلامی ناشی از انقلاب است که ایران را از دست امریکا بیرون آورده است.
وی در ادامه افزود: دلیل اصلی دشمنی امریکا با ایران ربطی به انقلاب ندارد زیرا در ابتدای انقلاب آنان بسیاری از بانک های ما را بلوکه کردند اگر امریکا به دیده احترام به حقوق ملت نگاه کند و از بهانهتراشیهای مانند موضوع هسته ای دست بردارد ما میتوانیم واردمذاکره شویم اما مشکل اینجاست که امریکا میخواهد همه چیز درجهان مال خودش باشد.
این کاندیدای احتمالی در باره تغییر حکومت سوریه و رابطه ایران با دولت آینده این کشور پاسخ داد:به حکومتی که بر سر کار بیاید بستگی دارد در سوریه از نظر دمکراتیک اشکالاتی وجود دارداما هجوم امریکاییها، اسرائیل وانگلیس به دلیل مردمسالاری و دمکراسی نیست که اگر اینگونه باشد عربستان و بحرین ازاین جهت دچار مشکلات جدیتر هستند.
وی در باره حضور هاشمی و اعلام کاندیداتوری و حضور احمدینژاد به طور همزمان گفت: نه تفکر هاشمی و احمدینژاد را نمیپسندم اما اینکه هاشمی در آخرین دقایق ثبتنام کرده تعجب آورد است زیرا در گذشته گفته بود که نمیآید اما احمدینژاد میخواهد فضای انتخابات را دو قطبی کند و باید بدانیم که دو قطبی بود ماه بعد از نوع 84 یا 88 نیست.
وی در باره برخی نکات مثبت احمدینژاد از جمله احیای گفتمان اصیل آرمانهای انقلاب، پرکاری، تماس با مردم، مسکن مهر در باره نقاط منفی احمدینژاد خاطرنشان کرد: از جمله نقاط منفی او بیتوجهی به قانون است که طرح هدفمندی یارانهها است زیرا در مجلس مقرر بود که 30 درصد از یارانهها به تولید اختصاص داده شود اما این اتفاق نیفتاد همچنین مسئله فرهنگ به دست کسانی سپرد که حتی دیدگاههای او را نیز نقض کردند.
این کاندیدای احتمالی در باره مشکلات اقتصادی گفت: نباید همه مشکلات اقتصادی را مربوط به دولت دانست اما مشکل اساسی این است که احمدینژاد با مجلس و دولت تفاهم نمیکند.
وی در باره حصر خانگی موسوی و کروبی گفت: این تصمیم حداقل کاری بود که نظام می توانست انجام دهد.
حدادعادل در باره شکلگیری ائتلاف گفت: ائتلاف ما سیاسی نیست و در حال حاضر برخلاف جبهه پایداری حزبی نیز تشکیل ندادیم و اگر قالیباف و ولایتی هر دو بیایند به این معنی نیست که همه کارهای همدیگر را قبول داریم فقط به این دلیل است که تعدد کاندیداها کم شود.
وی درباره حضور جلیلی تصریح کرد: جلیلی سابقه کار مدیریتی نداشته اما با این حل اورا در کار اجرا ناتوان نمیدانم.