بسم الله الرحمن الرحیم
وقوع حوادث عظیم بیداری اسلامی در جهان اسلام، نشان داد نهضتی را که خمینی کبیر (قدس سره) به نیت احیای دین و زدودن غبار از چهره اسلام آغاز کرد، نه تنها دچار رخوت و توقف نشده، بلکه با رهبری بی بدیل امام خامنه ای(مدظله) بیش از پیش در حال رشد و شکوفایی است و استیصال و درماندگی استکبار غرب و در راس آن ها آمریکای جهانخوار برای مبارزه با این نهضت و بیداری عظیم نشان می دهد، این حرکت به درستی و در مسیر اصلی خود یعنی مبارزه با استکبار جهانی و تشکیل جبهه مستضعفین عالم قرار دارد.
این نهضت، در این مدت مراحل مختلفی را برای رسیدن به تمدن عظیم اسلامی طی کرده و به تعبیر امام خامنه ای(مدظله) اکنون در مرحله ساخت دولت اسلامی قرار دارد؛ بی شک مردم مسلمان و خداجوی ایران نقش بی بدیل و غیرقابل انکاری را در طی این مراحل به عهده داشته اند و همواره در عرصه های مختلف، اعم از دفاع مقدس، انتخابات، راهپیمایی ها و ... با حضور بابصیرت خود نشان داده اند عمیقا آرمان های انقلاب را درک کرده و برای نیل به این آرمان ها از هیچ چیز کوتاهی نمی کنند.
جامعه اسلامی ایران، پس از حضور شکوهمند در راهپیمایی 22 بهمن سال گذشته، در حال آماده شدن برای برگزاری انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری است. در طی این 34 سال بارها و بارها شاهد برگزاری انتخابات های مختلفی در کشور بوده ایم و با توجه به مسیر رو به رشد این انقلاب، هر مرحله برگزاری انتخابات اهمیت ویژه تری نسبت به دوره های گذشته خواهد داشت فلذا این دوره نیز جایگاه و اهمیت بالایی نسبت به دوره های گذشته خواهد داشت.
مرزبندی و مواجهه مشخص با استکبار جهانی در جنگ اقتصادی کنونی، حضور فعالانه در اتفاقات بین المللی علی الخصوص حوادث بیداری اسلامی، تلاش حداکثری برای رفع مشکلات معیشتی مردم، مبارزه حقیقی و به دور از شعارزدگی با فساد و فقر، خدمت صادقانه به مردم، تلاش جهت ارتقاء فرهنگ دینی جامعه و ... تنها بخشی از الزامات عمومی ای است که با توجه به منویات امام خامنه ای(مدظله) می توان به عنوان بخشی از اقدامات اولویت دار رییس جمهور آینده برشمرد، اقداماتی که دولت آینده باید بر انجام آن ها اهتمام ورزد.
در کنار این معیارهای عمومی که از فرمایشات رهبر عزیز انقلاب می توان استخراج کرد، ایشان معیارهای اختصاصی ای برای رییس جمهور دولت یازدهم نیز برشمردند که از بین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
امتیازات امروزی دولت منهای ضعفهای آن، پایبندی به عقل جمعی و تدبیر، اعتقاد حقیقی به قانون اساسی، دارا بودن روحیه مقاوم در برابر فشارهای دشمن و در برابر مسائل داخلی، عدم نگاه روزمره به مسائل اقتصادی و پیاده سازی اقتصاد مقاومتی، تهذیب اخلاقی، از جنس مردم بودن و مشکلات و دغدغههای آنان را درک کردن، کاری و پرتلاش بودن، اعتقاد راسخ به آرمانهای انقلاب.
صحنه کنونی انتخابات ریاست جمهوری و تعدد نامزدهای موجود در صحنه اعم از تجدیدنظرطلبان، اصلاح طلبان، تکنوکرات ها و اصولگرایان حداقلی، در کنار نگاه به بیانات و رهنمودهای رهبری برای شناخت اصلح نشان می دهد که تنها تعداد بسیار بسیار کمی از افرادی که نام آنها به عنوان نامزد مطرح شده است با این شاخص ها قرابت قابل قبولی دارند؛ از طرف دیگر عدم اتحاد و نزدیکی این تعداد بسیار کم باعث می شود که در صورت حفظ صحنه به صورت کنونی، یاران اصیل انقلاب اسلامی در انتخابات آینده دچار مشکل شوند.
زیرا بدیهی است اکنون که جریان فتنه و انحراف کاندیداهای خویش را پیدا کرده اند، و هر دو با تمام قوا در صحنه حاضر شده اند، بایستی گفتمان انقلاب نیز برای یک حضور مقتدرانه، همگی حول یک پرچمدار حاضر گردند تا عقب گرد گفتمانی در کشورمان رخ ندهد.
بی شک دکتر سعید جلیلی به عنوان یک رزمنده انقلابی با سوابق روشن و درخشان که در دوران حضور چندساله اش در مقام دبیر شورای عالی امنیت ملی روحیه مقاوم و سازش ناپذیر مسلمان حقیقی را به جهانیان نشان داده یکی از افرادی است که قرابت بسیار زیادی با شاخصهای عمومی و اختصاصی رهبر معظم انقلاب دارد و این مسأله جزء معدود مسائلی است که در شرایط امروز تمام طیفهای دوست دار انقلاب و تمام اصول گرایان علیرغم تمام وابستگی های سیاسی و حزبیشان بر آن اذعان دارند و ایشان را بسیار نزدیک به شاخص های ولی جامعه می دانند.
کارآمدی و تخصص در امور بین الملل با توجه به شرایط حساس منطقه و همچنین بیداری اسلامی رخ داده، کارآمدی در مدیریت کلان کشور با توجه به تجربه های مدیریتی اعم از مدیریت بحران، مدیریت ستادی و ... در شورای عالی امنیت ملی، تلاش بی وفقه برای تحقق اقتصاد مقاومتی و طرح این بحث توسط ایشان در مجامع مختلف، قانونمداری و پرهیز از مسایل حاشیه ای که برعکس قریب به اتفاق کاندیداها ایشان تبلیغ در ایام بررسی صلاحیت ها را بر حامیان خود ممنوع کرده است و همچنین عدم مصاحبه تریبونی ایشان در روز ثبت نام با خبرنگاران، توانایی در جمع کردن نخبگان حوزه های مختلف با توجه به تیم های کاری و مشورتی ایشان در شورای عالی امنیت ملی، سابقه رزمندگی و نبرد در جبهه های حق علیه باطل، دفاع تمام قد از ارزش های اصیل انقلاب اسلامی در مذاکرات و رساندن پیام مظلومیت و حقانیت مردم ایران به جهانیان و عدم تسلیم در برابر فشارهای بین المللی، مردمی بودن و حضور در محافل مختلف هم پای سایر مردم، ساده زیستی ایشان که بر عکس دیگر کاندیداها که با بنز برای ثبت نام حضور پیدا می کنند، ایشان با پراید شخصی خویش حاضر می شود، همه و همه ی این موارد، تنها نشانه هایی از نزدیکی ایشان با شاخص های رهبر انقلاب می باشد؛ علاوه بر این ها ویژگی منحصر به فرد دکتر جلیلی این است که توانایی ایجاد وحدت در اردوگاه انقلابیون را به همراه خواهد داشت، وحدتی که در چند سال گذشته به دلایل مختلف خدشه دار شده و حضور دکتر سعید جلیلی باعث خواهد شد تا همگان باردیگر دست در دست هم مقدمات ساخت دولت یازدهم و رسیدن به دولت اسلامی را پدید آورند.
از همین روی جمعی از فعالین حال حاضر و سابق جنبش دانشجویی که در تشکل های مختلف فعالیت داشته اند، با اعتقاد به متعین بودن ملاکهای مدنظر مقام معظم رهبری در دکتر جلیلی و خطر فتنه و انحراف و لزوم وحدت و یکپارچگی در مقابل آن، ستادهای دانشجویی «مقاومت رمز پیشرفت» را راه اندازی نموده اند.
اعضای شورای مرکزی این ستاد که به عنوان نمایندگان دهها هزار دانشجوی ارزشی در سراسر کشور در انتها نیز اسامی آنها بیان می گردد، اعلام می دارند که تمام تلاش خود را برای پیروزی دکتر جلیلی در انتخابات انجام خواهند داد، تا ایشان بتوانند به عنوان نمونه یک رییس جمهور انقلابی، بینی دشمنی که با حرکات هتاکانه اخیر خود قصد ضربه زدن به محور مقاومت و پس از آن کم رنگ کردن روحیه مقاوم مسئولین ایران را دارد به خاک بمالد و مقدمات سرافرازی هرچه بیشتر محور مقاومت را تا تشکیل نهایی جبهه مستضعفین عالم برآورده نماید.
اعضای شورای مرکزی :
آقایان محمد مهدی دادمان، سجاد اکبری، سعید سرافراز، روح الله کوثری، محمد ذوقی، رشید قانعی، علی حسن زاده، سیدمحسن دهنوی، امین حسنی، سیدمحسن میرحاجی، مهدی نورایی، محمدحسین رحمانی، میرزایی، شوشتری.