نماینده محسن رضایی در مناظره با نماینده قالیباف گفت: رابطه با آمریکا می تواند مشکل اقتصادی ما را حل کند.
به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از ساری، برنامه مناظره انتخاباتی بین بیژنی، مسئول کمیته جوانان ستاد محسن رضایی در استان مازندران و صالح احمدی از اعضای ستاد کشوری دانشجویی قالیباف امروز به همت بسیج دانشجویی و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علامه محدث نوری (ره) در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد.
این مناظره با سوال در خصوص بحث رابطه با آمریکا مطرح شد که بیژنی، نماینده رضایی گفت: مراوده با کشورهای آمریکایی می تواند در مسایل اقتصادی مشکل گشا باشد، چون محوری ترین برنامه رضایی در قالب شعار «سلام بر زندگی» اقتصادی است.
وی با بیان اینکه چارچوب سیاست خارجی توسط رهبر معظم انقلاب تعیین می شود و رئیس جمهور عامل اجرای این سیاست ها است، بیان داشت: در حال حاضر مشکلات سیاست خارجی ما براساس نظرات شخصی و بعضا نابخردانه افراد ناشی می شود، مثلا مطرح کردن مسئله هولوکاست ضروریتی ندارد.
صالح احمدی، نماینده قالیباف نیز در این خصوص تصریح کرد: در گفتمان های خود نباید از رهبر معظم انقلاب هزینه کنیم و باید از این عمل پرهیز شود، اینکه بگوییم رهبر انقلاب تنظیم می کنند و رئیس جمهور اجرا می کند، نیست؛ چراکه مشکلات دستگاه دیپلماسی متوجه رهبر انقلاب نیست.
وی در ادامه در خصوص بیداری اسلامی گفت: نظر ما مبتنی بر نظر رهبر انقلاب و معتقد به بیداری اسلامی هستیم و آغاز این حرکت ها را اسلامی می دانیم و مقوله های دیگر برای ما ارزشی نیست.
نماینده رضایی نیز در این خصوص افزود: در اسلام این مفهوم مطرح است که اگر دین ندارید آزاده باشید، ما نباید خود را درگیر مسایل سیاسی کنیم، سیاست جدای از دین نیست؛ ولی نباید دین سیاسی استفاده کنیم.
در بخش سوم این مراسم در خصوص فتنه 88 سوالاتی مطرح شد که نماینده رضایی در این زمینه گفت: مردم ایران اسلامی در سال 88 فتنه نکردند و اخلاق در بین مسئولان از بین رفت و جو امنیتی ایجاد شد و انگ های مختلفی به بزرگان نظام زده شد.
وی ادامه داد: سران فتنه از خارج بودند و از داخل مدیریت نشدند و البته این افراد نتوانستند کار خودشان را انجام دهند، فریب خوردند و البته کسی که در این کشور هشت سال رئیس جمهور بود، نابود شد.
نماینده قالیباف نیز با بیان اینکه ما قائل به این مسئله هستیم که 14 میلیونی که به میرحسین موسوی رای دادند، فتنه گر نیستند، ادامه داد: محسنی اژه ای گفته بود که یکی از کاندیداها مدعی شد که صندوق های رای از قبل چیده شده بود و این کاملا خنده دار است؛ چرا که روند انتخابات کاملا سالم بوده است، همه دانشجویان در قبال مواضع کاندیداهای فتنه باید پیگیر باشند.
در ادامه جلسه مباحث مرتبط با برنامه های اقتصادی دو کاندیدا مطرح شد که نماینده قالیباف با انتقاد از موضع رضایی در خصوص فدرالی اداره کردن کشور افزود: در روزهای منتهی به انتخابات شعارهای سیاسی بسیار زیاد می شود و مسئله مطرح شده توسط رضایی در خصوص فدرالی کردن صرفا تئوری است که مغایر قانون اساسی است و این امکان در جمهوری اسلامی قابل اجرا نمی باشد.
وی با بیان اینکه قالیباف برنامه ای جامع برای حل مشکلات اقتصادی دارد، ادامه داد: برنامه های قالیباف در سایت اندیشه و عمل که حاصل جلسات 250 نفر از کارشناسان با برنامه ای 12 هزار صفحه ای در حوزه های متفاوت می باشد، قابل دسترس همه خواهد بود.
نماینده رضایی نیز در پاسخ به نماینده قالیباف گفت: قالیباف بهترین مدیر اجرایی و یکی از بهترین شهرداران ایران است؛ اما باید توجه داشته باشید که شهرداری و کشورداری یکی نیست و مشکلات اقتصادی ریشه دار است و اقتصاد ما باید درمان شود.
در بخش پایانی این مناظره سوالات مربوط به یارانه ها از دو نماینده کاندیداها پرسیده شد که نماینده قالیباف در این خصوص تصریح کرد: ما معتقدیم که یارانه ها در حوزه های متفاوت باید تخصصی ارائه شود و دادن یارانه ها به این شکل دچار اشکلات فراوانی است.
نماینده رضایی نیز در این خصوص گفت: ما معتقدیم که یارانه ها را غیر نقدی و به صورت سهامی در اختیار مردم قرار دهیم و کارخانجات مختلف و صنایع گوناگون سهامدار شوند و این یارانه ها موجب پیشرفت صنعت می گردد و زندگی مردم هم رونق می گیرد.