آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۰۸۱۸
حسین سبحانی نیا تاکید کرد:

شورای نگهبان، رمز سلامت انتخابات

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: شورای نگهبان فصل‌الخطاب در زمینه بررسی صلاحیت نامزدها و رمز سلامت انتخابات است.
شورای نگهبان، رمز سلامت انتخابات

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، عضو هیات رئیسه مجلس، با بیان اینکه در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، شورای نگهبان فصل‌الخطاب در زمینه بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات است، گفت: شورای نگهبان رمز سلامت انتخابات است.

 

حسین سبحانی‌نیا  با تاکید بر لزوم تمکین همه‌ نامزد‌ها و افراد به رای و نظر شورای نگهبان درباره تایید یا رد صلاحیت نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، تصریح کرد: در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، شورای نگهبان فصل‌الخطاب در زمینه بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات است.

 

نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: جایگاه قانونی شورای نگهبان به اندازه‌ای رفیع است که امام خمینی (ره) همواره بر فصل‌الخطاب بودن این نهاد تاکید داشتند و بر این اساس همه نامزد‌هایی که در انتخابات ثبت نام می‌کنند باید به این نگرش معتقد باشند که از تصمیم شورای نگهبان تمکین کنند.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، با بیان اینکه حرف نهایی در بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات را شورای نگهبان می‌زند،‌ گفت: شورای نگهبان رمز سلامت انتخابات است و مردم برای مشارکت در انتخابات به نظرات و تصمیمات این شورا، اعتماد دارند.

 

وی با اشاره به ثبت نام 686 نفر در وزارت کشور برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری، تاکید کرد: شورای نگهبان تنها صلاحیت افرادی را بررسی می‌کند که بر اساس اصل 115 قانون اساسی، واجد شرایط مقرر در این اصل همچون ایرانی‌الاصل، تابع ایران، مدیر و مدبر، دارای حسن سابقه و امانت و تقوی، مومن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور، باشند.

 

سبحانی‌نیا، تصریح کرد: همه مردم از شورای نگهبان انتظار دارند تا آنان را در شناسایی افراد دارای صلاحیت برای احراز پست ریاست جمهوری،‌ یاری دهد چرا که امکان بررسی صلاحیت همه نامزدها از سوی خود مردم، مقدور نیست.

 

عضو هیات رئیسه مجلس، افزود: همه نامزد‌ها چه رد صلاحیت شده و چه تایید صلاحیت شده باید بر اساس قانون از تصمیم شورای نگهبان تمکین کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار