مصطفی مستأجران در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره اعلام احراز صلاحیت کاندیداها از سوی شورای نگهبان گفت: درباره تصمیمات اتخاذ شده از سوی شورای نگهبان باید به پیچیدگی شرایط اشاره کرد؛ زیرا بسیاری از شخصیتها مسئولیتهای متفاوتی داشتند، اما شورای نگهبان باید با درایت احراز صلاحیتها را مشخص میکرد که خوشبختانه این شورا به دور از هیچ مصلحت فردی با اقتدار صلاحیت کاندیداها را احراز نمود.
وی در ادامه افزود: شورای نگهبان با قدرت و بدون مصلحتاندیشی اسامی کسانی که صلاحیت آنان تأیید نشد را مطرح کرد که این نشاندهنده پیشرفت نظام و انقلاب بعد از 34 سال است؛ همچنین شورای نگهبان با این اقدام این موضوع را به اثبات رساند که نظام با هیچ فردی عقد اخوت نبسته و پیاده شدن قانون به صلاح کشور و نظام است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر با بیان اینکه شورای نگهبان همه ابعاد و جوانب تأیید یا رد کاندیداهای انتخابات را سنجیده است، ابراز داشت: این گونه نیست که موضوعی از دید شورای نگهبان مغفول مانده و این شورا به آن توجه نکرده باشد.
مستاجران درباره عملکرد احراز نشدگان توسط شورای نگهبان خاطرنشان کرد: کسانی که صلاحیت آنان مورد تایید شورای نگهبان واقع نشده باید به نظر این شورا تمکین کنند و نشان دهند با فتنه گران 88 و کسانی که ادعای قانونمداری را داشتند، اما بعداً سخنانشان را تغییر دادند، متفاوت هستند.
وی ادامه داد: اولین رکن قانون این است که کاندیداها به آن تمکین کنند؛ همچنین نباید موضوع را از دیدگاه شخصی بنگرند، بلکه باید این مسئله را از دید کلان بسنجند؛ رد صلاحیتشدهها نباید بگذارند که انقلاب به سمت فتنه جدید کشیده شود و در این راستا طرفداران خود را نیز متقاعد کنند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر با بیان اینکه مردم از همه کاندیداها در راستای انتخابات جلوتر هستند، ابراز داشت: مردم با بصیرت هستند و متوجه میشوند که انتخاب کاندیداها از سوی شورای نگهبان بر اساس ملاک قانون است، اما در این رابطه خواص نیز باید نشان دهند که از بصیرت بالایی برخوردار هستند.
مستاجران درباره پذیرش یا عدم پذیرش شورای نگهبان از سوی هاشمی و مشایی گفت: سابقه این دو نفر در طول سالهای گذشته مشخص است و ما امیدواریم در این مورد شخصیت و سابقه خوب آنان ملاک قرار گیرد؛ زیرا اگر آنان از رأی شورای نگهبان تمکین نکنند و بخواهند مانند سابقه خراب گذشته عمل کنند، باید بدانند که انقلاب اسلامی وابسته به فرد نیست و پیاده شدن آنان از کشتی انقلاب اهمیتی ندارد.
وی با اشاره به نقش اطرافیان این کاندیداها در عملکرد آنان خاطرنشان کرد: اطرافیان این افراد بسیار بر آنان تأثیرگذار هستند، مثلاً فرزندان هاشمی در طول انقلاب نشان دادند که میتوانند قانونشکنی کنند؛ چون خود را بالاتر از قانون می دانند، بنابراین احتمال اینکه قانون را تمکین نکنند برای آنان وجود دارد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر افزود: افراد مهمتر و بزرگتر حتی از نظر حقوقی نیز در نظام وجود داشتند که به خاطر تمکین نکردن به قانون و بیتوجهی به ولایتفقیه جایگاه و وجهه عمومی خود را از دست دادند، بنابراین اطرافیان کاندیداها در صورت انجام اقداماتی از این دست چنین سرنوشتی را خواهند داشت، اما امیدواریم که آنان در داخل نظام باقی بمانند.
مستأجران درباره هاشمی گفت: اینکه رهبری تشخیص دادند که هاشمی باید رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام باشد، پس بهتر است که او این فعالیت را ادامه دهد یا اینکه مشایی در مدت باقیمانده به دولت کمک کند، اما ما امیدواریم که آنان از برکات انقلاب استفاده کنند که اگر این گونه نباشد بدعاقبتی برای آنان وجود خواهد داشت.