کد خبر:۲۴۱۱۷۰
امام‌جمعه شیراز:

کشور دچار بحران نشده که احتیاج به ناجی داشته باشد

امام‌جمعه شیراز گفت: هیچ رئیس‌جمهوری نمی‌تواند در جایگاه ناجی ملت و امت باشد و امروز کشور دچار بحران نشده که احتیاج به ناجی داشته باشد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، آیت‌الله اسدالله ایمانی در خطبه‌های امروز نمازجمعه شیراز اظهار داشت: همگان باید توجه داشته باشند که نظام ما ولایی و هر کسی وارد بحث حضور در انتخابات شده باید بداند که سیاست کلان نظام به رهبری تعلق دارد.

 

وی تصریح کرد: سیاست‌هایی همچون صلح، جنگ، گفتگو با دیگر کشورها، انرژی هسته ای تصمیم گیری در مورد آنها به رهبری تعلق دارد و کلام آخر کلام رهبری است.

 

امام‌جمعه شیراز بیان داشت: مشکلاتی که در برخی مواقع برای رئیس جمهور ایجاد می‌شود رهبری باید آن را برطرف کند بنابراین رفع مشکلات کشور به دست رهبری است و دولت ها امور اجرایی را انجام می دهند.

 

آیت‌الله ایمانی عنوان کرد: توانمندی گذشتگان باید تقویت و ضعف‌های دولت های گذشته باید جبران شود.

 

وی با بیان ااینکه داوطلبان آنچه را که می‌دانند که نمی‌توانند انجام دهند به کسی وعده ندهند، تصریح کرد: داوطلبان باید مراقب نوع تبلیغات خود نیز باشند و جانب اعتدال را رعایت کنند و از سیاه‌نمایی خودداری کنند.

 

امام‌جمعه شیراز گفت: تمامی کاندیداها باید توجه داشته باشند که ناجی زمانی مطرح می شود که یک کشور با بحران مواجه باشد در حالی که امروز کشور ما در اوج اقتدار است.

 

آیت‌الله ایمانی گفت: هیچ رئیس‌جمهوری نمی‌تواند در جایگاه ناجی ملت و امت باشد؛ اگر زمانی کشور بحرانی باشد مقام معظم رهبری، رؤسای قوا، نخبگان و معتمدین را جمع می‌کند و سیاست جامعی را جهت رفع مشکلات ارایه می‌دهد.

 

وی گفت: امروز کشور ما دچار بحران نشده که احتیاج به ناجی داشته باشد.

 

امام جمعه شیراز بیان کرد: در تمامی سال ها در زمان برگزاری انتخابات گروهی هستند که نسبت به عملکرد شورای نگهبان صحبت‌هایی را انجام می‌دهند در حالی که اینان باید بدانند که فقهای شورای نگهبان طبق قانون عمل می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار