محمدپهلوان در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره برگزاری مناظرات انتخاباتی تلویزیونی گفت: برگزاری مناظرات در انتخابات ریاست جمهوری از آن جهت که موجب روشن شدن افکار عمومی و فضای ذهنی جامعه میشود، امر خوبی است، اما اگر مدیریت خوبی در فضای مناظره صورت نگیرد نقطه مثبتی محسوب نمیشود.
وی با بیان اینکه اگر مناظره باعث روشنشدن افکار عمومی نشود نقطه ضعف محسوب خواهد شد، درباره مناظره روز گذشته خاطرنشان کرد: مناظره روز گذشته نقاط مثبت و ضعف زیادی داشت؛ از این جهت که هر هشت کاندیدای ریاست جمهوری فرصتی را پیدا کردند تا دیدگاههایشان را بیان کنند، مثبت ارزیابی میشود، اما در برخی مواقع از فضای مناظره خارج میشد، به گونهای که موجب ناراحتی برخی کاندیداها می گردید.
دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشجویان درباره سؤالات گزینهای ارائه شده در مناظره ابراز داشت: سؤالات گزینهای خوب بود، اما کیفیت پایینی داشت، اگر طراحی سؤالات به خوبی انجام میشد، زمینه اینکه مردم از جواب سؤالات به رویکرد کاندیداها پی ببرند را ایجاد می کرد، بنابراین باید کیفیت سؤالات را بالا میبردند.
پهلوان درباره عکسهای ارائه شده در مناظره خاطرنشان کرد: عکسها نیازمند کیفیت بالاتری بود؛ ادعا شد که کارشناسان همه تصاویر را طراحی کرده اند، اما انتظار میرفت که طراحی آنها قویتر باشد.
وی با بیان اینکه در اولویتبندی شرایط باید سؤالات واقعبینانهتری طراحی میشد تا کاندیداها به راحتی نگویند این سؤال غلط است، گفت: باید کاندیداها را در شرایط شبه واقعی قرار میدادند و از آنان میپرسیدند اکنون تصمیم شما چیست؛ به شکل کلی باید مناظره در سطح قویتری برگزار شود.