یزدان سهرابی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، با اشاره به اینکه غفلت از فرهنگ اسلامی ایرانی منجر به رواج بسیاری از فرهنگ های غلط که غالبا منتصب به زندگی جامعه غربی هستند، شده است تصریح کرد: ضرورت دارد که دولت یازدهم سیاست گذاری های فرهنگی خود را مبتنی بر فرهنگ اسلامی و ایرانی پایه گذاری کند.
وی با تاکید بر اینکه حوزه فرهنگ نیازمند به کارگیری نیروهای فکری و فرهنگی است، نه عمله های فرهنگی ادامه داد: حوزه فرهنگ باید بدست کسانی سپرده شود که معتقد به فرهنگ اسلامی و ایرانی باشند و از عمق جان در راستای تحقق اهداف انقلاب اسلامی تلاش کنند.
مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور لرستان گفت: در دولت دهم اعتبارات ویژه ای برای بهبود اوضاع فرهنگی کشور با عنوان اعتبارات ارتقای شاخص های فرهنگی به استانها اختصاص پیدا کرد؛ اما متاسفانه چون این اعتبارات یا تخصیص پیدا نکردند و یا اگر تخصیص پیدا کردند به درستی هزینه نشدند در عمل از بعد فرهنگی ارتقا پیدا نکردیم.
سهرابی بر ضرورت افزایش اعتبارات فرهنگی دانشگاه ها در دولت یازدهم تاکید کرد و افزود: حدود 11 میلیونی خانواده ایرانی به واسطه تحصیل بستگان آنها با دانشگاهها در ارتباط هستند با این حال توجه به دانشجویان در بعد فرهنگی آن هم فرهنگ مبتنی بر فرهنگ اسلامی و ایرانی می تواند نقس بسزایی را در بهبود اوضاع فرهنگی کشور ایفا کند.
وی ادامه داد: در بعد فرهنگی رئیس جمهور باید کشور را به سمتی هدایت کند که اگر کسی وارد دانشگاه ما شد از روی معماری اسلامی-ایرانی دانشگاه ها متوجه شود که در یک دانشگاه اسلامی قدم گذاشته است؛ اما در همین یک مورد متاسفانه شاهدیم که خبری از معماری اسلامی و ایرانی نیست.
مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور لرستان با اشاره به اینکه دولت یازدهم می بایست فکر اساسی برای مقابله با رواج فرهنگ مصرف گرایی و بدحجابی داشته باشد، گفت: به واسطه ورود مدرنیته امروز ابزارهایی مانند ماهواره و اینترنت وارد خانواده ها شده اند که بنیان خانواده را مورد هجمه قرار داده اند؛ از این رو ضرورت دارد که دولت یازدهم برای جلوگیری از تضعیف بنیان خانواده از طریق این ابزارها چاره اندیشی کند.